28 december

"Utan snus i tre dar, försmäktar jag i denna sääng!"

Okej, bara för att Pippi säger tre dar, men jag har legat i denna säng i fyra dagar nu. Julen brukar för mig fortsätta vara fin och mysig även efter julafton. Men nej, nej inte denna jul. Annandag jul slog det till med Lunginflamation. Det var mamma som bar på viruset först, sedan blev jag och pappa smittade. Men systern håller sig friskt som en nötkärna hon.

Attans alltså, det kanske kunde ha blivit en skidresa med Lisa (men hon blev också sjuk).
Inte går det när man har 40 grader i feber som går upp och ner, man svettas och fryser om vart annat, hosta som satt sig längre och längre ner i luftstrupen, jag är svag i hela kroppen och tappat 8 kg av min vikt och ja, jag ser ut som ett döende skelett.

Man har inte så mycket annat för sig än att sova, dricka vatten, gå på toa och ta Kan-Jang och Alvedon.
Annars så ligger jag och drömmer om vad jag vill göra när jag blir arton år. Det är mycket det. Ta körtkort, köpa bil o husvagn, gå på krogen, utbilda mig till skidskolärare, köpa valp, jobba utomlands, åka till Alperna... osv Massa massa pengar för mycket än vad jag har.

Hoppas ni andra mår bra, puss och kram

God Jul

Jag är glad, jag är lycklig...
Det ligger lite snö där ute ;D

God Jul på er <3

ps. jag fick ett litet packet i min julstrumpa i natt, tomten kanske finns ändå?! ^^

Tomten jag vill ha en riktig jul...

..en sån som man har när man är liten!

Granen är klädd, skinkan är kokt, maten är köpt, pepparkakorna och allt annat gott är bakat, gröten är kokt... Men var i hela friden är snön? En jul utan snö? Det är riktigt sorgligt. Tomten kommer ju inte fram då... - nej men han får väl sätta hjul på släden, haha Jultomten! så kallad "farfar skämt" ;-)

Ingen tomte i år det är deprimerande. Faktiskt. För flera år sedan var tanken att vi skulle sluta med tomte på julafton men sedan kom släkting barn som sjävklart ska vara med om julafton med tomte. Det är jag glad för. Så jag har fått ha tomte så länge som möjligt.

Julstämningen har inte varit på topp de senaste dagarna. Att vara hemma känns underligt. Ingen snö.. osv. Det är först nu på kvällen som jag har fått lite julstämning. Vid luchtid idag for jag, syster och pappa ut till Västra Skedvi för att hugga gran ^^ hehe ja vi hugger vår egen gran och har alltig gjort. Nu på kvällen då den var klädd och ljusen tända, då det blivit mörkt så man inte såg att det inte ligger någon snö på backen och lite julmusik spelades blev det ganska mysigt. Åh när jag kände doften från tomtegröten... mums!

Dagens låt
Tomten jag vill ha en riktig jul - Busungarna
Do they know it's Christmas time at all - Band Aid

God Jul & Gott Nytt År

Hoppas det blir en fin julafton...

puss <3

Something to thank you

Jag har något stort att tacka mina förälrar för. Något som jag inte kunde styra över eller be dem om. Jag vill tacka mina föräldrara, för att dem ställde mig på ett par skidor redan när jag var tre år!

Att vi i alla år har åkt till sälen, stöten, kläppen, idré eller ÅRE någon vecka om året. En skidsemester någonstans varje år. Jag och min syster har fått gått i skidskola sen jag kan minnas. Många minnen från backarna...

I år blir det inte ÅRE vilket är mycket tråkigt, men jag ska till Trysil med skolan, vilket ska bli enormt kul ;D När jag blir arton drömmer jag om en skidresa till Alperna med ett gäng ungdomar, det skulle vara underbart. Jag drömmer även om att bli skidskolärare i Åre, det är något jag verkligen ska se till att leva upp till en drömm som jag haft sen jag var liten.



Det är så jävla underbart......
att känna vinden som drar i nacken
att känna snöflingor som sticker i ansiktet
att känna skidorna under sig
som tar mig ned för backen i ett svep
att släppa allt och kasta sig utför den branta pisten
det vackra vinter landskapet och solskenet, men is kallt i luften
känna brännan på tungan från den varma chokladen
att känna det där åhhh i låren som gör så
förskräckligt ont på ett skönt vis
att bara glida på skidorna och luta sig rejält i svängarna
att släppa allt och ändå ha kontrollen med sig
att våga sig ut i skogen eller på en off-pist
och känna benen flacka i lössnön
eller känna hur skidorna skär sig mot den refflade nypistade backen
ibland går det snätt och man får känna en duns och snö innan för jackan
det är bara att resa sig upp och åka på en skida ett stycke tills man kommer
på benen igen, med två skidor så bär det av igen
Jag älskar det!


Don't think twice, it's alright

Bob Dylan

Tankar, tankar, vi har dem alla mer eller mindre av olika saker. Varför tänker man vissa saker och varför inte?
Här kommer lite av mina natt funderingar...

Hur ofta grubblar man inte, hur ofta tänker man inte på något hur länge som helst för att komma fram till något vettigt. Hur många gånger tänker man inte fler en än gång. Varför kan vi inte gå efter magkänslan. Därför att vi är så otroligt fega, och inte vågar chansa på lite magkänslan. Att allt ska gå fel? Ibland måste man chansa. Ibland ganska ofta.

Eller försöker jag bara ta mina egna tankar till något mer allmänt, "man" som om det skulle beröra alla. Vad vet jag?
Något som jag vet, är att alla mår bra av miljö förrändring. Då menar jag inte klimatet. Utan omställning, från det vanliga. Alla mår bra av att flytta till Forshaga. Nästan. Där får man starta om på nytt. Där får alla bli sig själva. Alla mår bra av att få komma bort, till en bra plats. Forshaga är det bästa som har hänt mig. Där tänker man inte konstiga saker, där lever man livet...

Jullov - jul - lov - jul - lov

I fredags lämnade jag, och alla andra älskade Forshaga. Vi överdriver inte, stället är verkligen så underbart som vi försöker baskriva det! Det är det bästa som har hänt i mitt liv. För många, många fler med. I Forshaga börjar ens liv på riktigt.

Det var underbart att komma hem till älsklingarna här hemma. Helgen har spenderats hemma hos Lisa. Josefine, Lisa och Madeleine har även varit där. Vi har börjat lite att planera inför nästa års Ungdomsläger, det ska bli jätte roligt att ha ett läger igen. Vi har även haft ett litet julklapps byte. Wie jag fick en vit stickad mössa av joseifne, jag älskar den! ;-)
Idag var jag och Lisa Alestrand i Arboga på Hans Agility träning. Det var jätte längesen jag och Baccus hade en riktigt seriös agility träning så det var mycket bra för oss. Jag kommer även hinna med en träning till med gänget under lovet. Jag har saknat Hans riktigt kniviga och svåra agilitybanor. Jag har saknat Köpings Gänget. I sommar då j*vlar ska den bästa agility sommaren sättas av. Vi ska till Gotland och massa andra tävlingar, längtar längtar!
Men nu får jag ta det lite lugnt här, om tre dagar är det Julafton, jippi.
Efter träningen tog jag och lisa ett jätte skönt bubbelbad med skum och ansiktsmask. Det var verkligen skönt för kroppen att bli varm och lealös.

Nu är jag i Kolsva. Min gudmor Stina och hennes karl Gustav är här. Kul kul att träffa dem.
Hur ska jag göra på nyår? Stockholm vs. Lisa

God Jul, gott folk

Som på rels!



Nu sitter jag på tåget hem från Forshaga mot Köping. Det är jullov nu! Jag kan inte fatta det. Det har gått en hel hösttermin i Forshaga på Hundsportsgymnasiet, det är helt otroligt.

Det är sorligt att lämna forshaga och allt. Men lovet är efterlängtat. Jag är heelt slut och jag längtar efter underbara människor som finns där hemma. Lovet ska spenderas med Lisa och allt vad det innebär ^^ Baccus kommer nog få mest vara hemma för familjen saknar honom jätte mycket. Lite jag med. Dom mig kanske.

Julafton med släk och vänner. Nyår troligtvis med Elias i Stockhom.
Puss<3

Den 18 december

Hur tror ni att det går i en diskussion om Utställning med en hel klass tjejer, hundsportare?!
Alla pratar i munn och avbryter varann kors och tvärs - för att få ut sina åsikter! Nej men så allvarligt var det inte, men det gick hett till i klass rummet idag när vi diskutarade om Utställning och vad vi sett i från Hund08. Det ena och det andra kom fram när vi debatterade mot varann. Om man ska titta på utställning till avelsmaterial? Om utställning är kul för hunden? Varför inte göra ett MH? Ska man utesluta utställning överhuvud taget för att det spårar och fel hundar tas fram? Är det dommarens fel vilka hundar som tas fram och går i avel?
Jag tycker att man ska arbeta med hunden, vad man än gör. Sedan kan det ju vara bra med utställning för att kolla på anatomin i hunden. Men att enbart gå på utställning i avel tycker jag är fel. Även om utställning är från början till för att få fram de bästa hundarna till deras specifika arbets uppgift. Haha ja hand efter hand räktes upp idag på terminens sista lektion....


Den 18 December 2004 föddes mitt livs kärlek
Idag fyller Baccus 4 år, Grattis Grattis! Just nu har vi kalas och det här var hans tårta ^^


Den 18 Augusti började årets HSPG1- på hundsport
Jag älskar er flickor, och idag firar vi 4 månader, Grattis Grattis! Det här en våran tårta (Jenny's special "Nalle Phu tårta") som jag har gjort. Marängbotten, banan och o'boy-grädde ;D


Älskling <3

Vem skulle lyckas om inte han?

Jul-shoppat julklappar med Johanna, Malin och Ellen idag i Karlstad. Super mysigt med julpynt i alla affärer och stånd. Och en massa julbelysning i träden såklart! Sedan är det bästa att sitta hemma och slå in dem ;)

Och min interlligenta flat har gjort det igen! Han har kommit med en riktig snilleblixt, något så smart, som att låsa in sig själv i ett rum(?) Nog för att jag (och alla andra för den delen med) brukar säga att han är så jävla pantad. Men ibland är han faktiskt ganska klyftig när han kan öppna låsta dörrar. Men att låsa in sig själv är det dummaste min älskade någonsin har gjort.
I alla fall så passade Elias Baccus medans jag var i Karlstad, och på något vis så hade dörren väl åkt igen till hennes rum och när han ville ut så hade han väl förs hoppat på handtaget så att dörren stängde sig. Och sedan hoppat så att låset vidits om och han låst in sig själv. Och själklart ligger nyklarna till rummer inne i rummet! Haha så det kan gå?! Det käns så skönt att läma bort han måste jag säga.. not! Men med hjälp av extra nyklar från skolan lyckades vi få ut kraken <3
Puss på min hund säger jag bara <3

Appropå ingenting, så hade jag inte speciellt nytta av mina livräddnings kunskaper efter dagens idrott när man har en inlåst hund.
Nu på kvällen/natten har det varit Luccekuppen del 2. Innerbandy, vi var där och hejjade på Viltarna ^^

hihi

Hihi, Julia är inne och fixar igen! Den här gången utan Veronicas övervakning. Kul!

A RUSHING TUESDAY

Nu är det sista veckan innan jullovet och idag skrevs de sista proven. Vi hade ett prov i Engelska om Dogs and the Different Breeds och ett prov i Djursjukvård om Akutsjukvård och första hjälpen. Även om jag är ganska olydig, busig och flummig så sköter jag fortfarande skolan ^^ Tre stycken kurser slutar nu till Jul; Datorkunskap, Estetiskverksamhet och kursen Hundar och jag har MVG i alla de ämnen, duktig veronica. Det ska bli sjukt skönt att ha jullov nu, idag var en jätte trött dag eftersom jag satt uppe i natt och pluggade. Men jobbiga skoldagar blir till underbara roliga dagar med er flickor. Vi har en ny hobby - att klickerträna varndra! Vi leker de Training Game - all the time! Det började i måndags på hundlektionen när jag fick för mig att klickerträna min polare insället för Baccus. Det börjades med att lära Amanda att lägga en hundsportstidning i miccron. Alla har ju alltid en klicker på sig så vi gör även detta på rasterna, på väg till och från hundstallet och matsalen. Vi klickertränar varandra till att mulla varandra, rulla sig i snön, dansa huvud axlar knä och tå, låta och hoppa runt som galningar... Ja det är bara vår fantasi som sätter gränser! Snacka om att räkna med att sakna Forshaga, Men lov går alltid fort..



Denna eftermiddag har jag ätit pizza med Amanda, Tina och Lillen. Det var jätte gott. Sedan har jag varit hemma hos Julia och ätit pannkakor och pysslat med Julkort. Vid matbordet kom vi in på ämnet Astrid Lindgren och alla hennes underbara karaktärer och filmer. Min underbara mamma har ju spelat in alla A.L Filmer som visats på tv:e genom tiderna så allt finns på VHS hemma. Jag ska ta med mig allt till Forshaga. Jag kommer att totala RENSA vårat film bibleotik där hemma ^^


Jag älskar Astrid Lindgren, alla hennes verk och karaktärer.
Pippi Långstrump är en klar favorit <3

Lars Winnerbäck - Balladen om Konsekvenser
En bra Winnerbäck låt om Astrids L.'s karaktärer

På en kvinno anstalt är det fuktigt och kallt för en dam somavtjänar sitt straff För dom år som har gått en serie grova brott och konsekvenser avsin fysiska kraft Förargelse väckande beteenden en skurk bakom oskulds fullaleenden En flicka så grann dömd för våld mot tjänste man en sammling djursom tycks va illegal samt ett misstänkt stor kapital

Hon gråter varje kväll instängd i en cell och hennes röda flätorbörjar färgas grå Hon var elva år blott när hon begick sina brott och nu ska honsnart fylla femtiotvå Ah vårdslösa beteenden straffar sig självt i alla avseenden enflicka så from nu bakom lås och bom och tommy och anikas goda hjälpsammhet har klassatssom medskyldighet

Att flickan är skyldig kan man alldrig ändra på För lag är lag det kan man alldrig ändra på Och brott är ju brott det kan man alldrig ändra på Men flickan, har drömmar, det kan man ändra på

På en parkbänk i stan full som själve fan där sitter en man ochtar ett järn Han är ensam för sin stank och är utbränd och pank och han fickpruta för en folk öl i afärrn När han var lite så rymde han från barnhemmet och stack ut mednått fyllo från A-laget Han verkade så snäll fast han var full och kriminell och pojkenfår nu leva på vatten och bröd o Paradis Oskar är död, faktiskt

Hans eget fel det kan man alldrig ändra på För brott är brott det kan man alldrig ändra på å paragrafer kan man alldrig ändra på Men pojken har drömmar, det kan man ändra på

O in en dyster sal på ett kvinnohospital där ligger en kvinna påen bår Hon har just fått sin tablett för sitt märkliga sätt att börjaskrika så fort det blir vår Hallucinationer i forntiden hon tror hon har sett fåglar medansikten o hennes ende vän får hon aldrig se igen för han trotsadeförbuden och sin egen förkunskap och han föll ner i ett helvetes gap

Att flickan är galen det kan man alldrig ändra på För psykoanalyser kan man alldrig ändra på O behandlings sätt kan man alldrig ändra på Men flickan hade drömmar och det kunde man visst ändra på

O sista versen om riddar Kato

I en fotölj på tv tre sitter en självgod conferencié ochindoktrinerar våran smak Med ett hjärta av sten och en järn klo ger han sken av att va enherre som kan ta sig där bak Han vill så gärna styra vårt beteende med sin höga position ochhöga anseende Han vill döda våra kval med fräna och skit moral ja riddar Katosuddar ut vartenda spår av vilsenhet tills vi bor i varsitt tvättmedelspaket

Att Kato är galen det kan man alldrig ändra på Hans mamma var en sten det kan du slå dig i backen på O Kato är hysterisk det kan man alldrig ändra på Men att Kato har makten ja det kan vi ta mig fan ändra på


YOU DAMN GOT THAT SPECIAL PLACE IN MY HEART

Jag är så otroligt glad att jag har dig, älskade bästa vän - du betyder enormt mycket för mig. Aldrig hade jag väl trott att det skulle bli något bra av att jag flyttade ifrån dig. Trots det så övervägde jag att flytta hit. Ibland saknar jag dig så sjuk mycket att det är jobbigt att göra något annat, änn tycka synd om sig själv. Det är så jävla mycket bättre att gå runt och sakna sin bästa vän och vara glad för att man har en. Jag är så glad att jag har dig Lisa. Det är något jäkla starkt mellan oss. Det blir bara starkare och starkare för varje gång vi ses. Något starkt som jag känner ända här ifrån. Jag ser mig själv uppifrån, som om jag tittar ned på en karta, här i mitt rum sitter jag i Forshaga och det är en tjock röd tråd till dig i Köping. Den tråden är starkare än allt annat. Tråden kallas vänskap - vänsakp är kärlek!





EN HEL DAG MED DIG

Fredag den 12 December skulle det finnas ett lucia tåg i skolan. Självklart så hade jag anmält typ hela klassen till lucia tåget. För en månads sedan kanske, då vi började öva var vi ca 14 tjejer som övade till ett tåg. Det lät för jävligt och skulle bli jätte pinsamt. En efter en hoppade av. I veckan var vi endast fyra tappra deltagare kvar! En lucia, en tärna, en tomte och en stjärngosse. Som tur var lyckades vi få tillbaka en av våra kära tärnor och en tomte. Så nu var vi i alla fall sex st deltagare. Tidigt gick vi upp på morgonen för att gå till skolan och fixa iordning oss.


Vårat lucia tåg


Jag var lucia och läste en dikt

Det gick mycket bättre en förväntat. Vi hade tre st "sittningar" på den första så filmade Rickard, han ska få på moppo! Den andra gick bäst och den tredje garvade vi igenom hela låtarna. Men det var kul och helt klart värt det. Lite pinsamt men som om de som satt i publiken som troddde de var jätte coola, som om dom hade vågat stå där! Åsa kan le =)


På eftermiddagen bakade vi mass gott Julgodis :D
knäck, fudge och tryffel
Allting vart otroligt smaskigt, här på bild har vi tryffel som inte set så vidare
gott ut, men det var jätte smaskigt :-)

Mass mys med människor på kvällen och jag och lisa besstämde oss för att dygna, vara vakna i 24h och det lyckades vi med. Vi gick och la oss halv sju imorse. Tack Elias för sällskapet i morse ;-)
En hel dag med dig älskling Lisa, varför ska man sova bort dyrbar tid? ^^

och ja, Kevin vann :D

THOSE EYESES SAYS SO MUCH MORE...


SNÖ PROMENAD

Älsklings Lisa kom hit till Forshaga igår kväll. Vi hade julbord i går och lucia var i morse på skolan. Bilder kommer sen! Vi har varit ute och gått i Sisu-skogen med Zilla och Baccus, fina vinter land <3













Älsklings vovvar i fina vinterland <3




NU DRÖMMER VI I VINTERTAKT OM LÅGORNA SOM HÅLLER VAKT




Decembernatt (Hallelujha) - Peter Jöback

Snyggt va?

Julia gör underverk! ^^

Besök henne HÄR!


TÄNK OM DET FANNS KRUMELURPILLER

Pippi plockar fram tre krumelurpiller och om man äter dem i mörker och säger "Fina lilla krumelur, jag vill inte bliva stur", ja, då blir man aldrig stor!

Tänk om det fanns krumelurpiller, tänk om man kunde få vara barn hela livet Det skulle vara så underbart. Att vara barn livet ut. Att uppskatta varje dag som en lek. Inte vara rädd och försiktig för att slå sig. Bli vän med en annan genom bara att säga "Hej, ska vi leka?" Gå upp på morgonen och leva livet i nuet. Inte tänka på vad som har hänt eller vad som kommer att hända, det enda som är vesäntligt är vad som händer just nu. Tycka att matn kan allt själv .Att jorden enbart kretsar runt dig och dina nära och kära.

Man kan inte vara barn och ta ansvar. Men man kan ta ansvar och vara barnslig. Redan när jag gick de sista åren på dagis och i början av skolan fick jag cykla själv till skolan utan mamma eller pappa. Även om skolan hade förbjudit det för att de hade ansvar för oss till och från skolan. Men mamma och pappa litade på mig och min syster att vi klarade det och det gjorde vi galant och fick mycket bra självförtroende av just det. Jag och min syster fick redan när jag gick i låg/mellanstadiet åka tåg och buss själva. Vi åkte bland annat ett fler tal gånger till Stockholm och hälsade på olika släktingar. Jag har ett starkt minne från en resa till stockholm då vi skulle hälsa på min systers gudmor. När vi kom fram till Stockholm satte vi oss ned för att planera ett besök på Junibacken, på tågstationen fick hon vi skulle hälsa på yrsel och fick åka ambulans (vi med) till sjukhuset och helgen fick spenderas hemma hos vår mormor och morfar. Det var en upplevelse.
Jag är bara femton år, snart sexton och har redan flyttat hemifrån. Men jag vill fortfarande vara barn. Man kan inte vara barn. Men men kan vara barnslig och det gillas enormt. Man kan vara barnslig på enormt många olika sätt. Jag gillar mina egna bäst. Pipp Långstrump kommer alltid att var min idol, jag älskar hennes livsstil och levnadssätt!
Var barn så länge du kan - livet leker ;-)

JAG SAKNAR BRA JULKALENDRAR


Mysteriet på Greveholm - Bästa julkalendern genom tiderna!

Helt värt att se greveholm varje gång! Replikerna och skådespelare är så klockrena :D Vi kollade på 4 avsnitt ikväll. Åh vad bra det är. Jag hatar (!) alla nya julkalendrar som är så dåliga att barn inte ens vill se dem. Jag tycker det är SYND om alla barn som ha missat tiden med BRA julkalendrar. Det är något av det bästa med julen. Varför är inte Svt smartare än att dom visar om dom bra julkalendrar som har gjort genom året och låter den nya generationen få se dem. Pelle svanslös och julenes karuseller... kan säga så många fler men vad är det för fel på dom som gör julkalendrarna - liksom Allram mest ? vad är det för skit. Det som sänds nu har jag tyvär inte kunnat se en, men det är jag glad för. Greveholm är bäst.

STORA STOCKHOLM - ÄLVSJÖ MÄSSAN - HUND08



Hundidioter springer runt som galningar och köper allt och ingenting, springer på banor och i ringar med hundar!

Årets bästa dagar - årets bästa mässa!

Sjukt kul dagar som man hittar massa bra grejjer till vovven - tävlar - och träffar härligt folk!
På lördagen åkte jag och lisa tidigt till Stockholm för att komma i tid till mässan till de inofficiella agility tävlingarna i hopp och agility. Baccus kom på 21:a plats i agilityn och 8:e plats i hopp loppet, mycket stolt över vår insatts! Zilla dampade lite i deras agility lopp och tog en klo i fel tunnel på hopp loppet och därmed diskade sig. På söndagen gick det bättre i klass 3 med en ynka rivning. Herregud - vad jag ser fram emot sommar sässongen! :-)

På mässan ser man många folk man känner igen från Köpings Hundungdom, Tyresö Hundungdom, Hundsport m.m.
Det är jätte bra med alla foder säljare, där man får smakprover som är bra godis påsar till träning ^^
Jag gjorde ett riktigt fynd då jag köpte en jacka precis när finalen hade börjat och det var utförsäljning. Svart jacka med rosa mysigt tyg inne 200 kr OBS OBS 80% RABATT :D Lisa slog också till. Jag hittade även ett fodrat regntäcke till Baccus.

Tack till pappa som ställde upp och skjuttsade, även Lisas föräldrar. Pappsen väntade i en timma när vi skulle åka hem för vi fick ta gratis bilder vid ett ställe, DOGGELITO. Dom blev av bra :D

Zyrran och Brochan <3




GET ONLINE!

Jag har betalat 19 spänn to get online at Tågstationen ^^
Jag brukar alltid åka med en BT Buss från Karlstad tågstation - Örebro C.... Titta alltid på biljetten!!!!!!
Just idag. Just idag var det en annan buss som var bokad på min biljett, en fucking Säfflebuss från Busstationen. Inte stod jag där inte? Nej nej. Haha nu är det som det är. Usch jag kommer hem en och halv timme senare, ca tjugo i åtta.

Stora Stockholm på lördag och söndag, super kul! :D
Idag hade vi mera utställnings träning med Jeanette ...jag blir mer inspererad! ;-)


Vänta er mirakel!

Jag bygger om!

 

/// Julia


CHRISTMAS CAKES AND BUNS

Do you know it's Christmas time at all?
Get damn you att det är jul nu - Julbak och julpyssel säger allt :D











Vi bakade pepparkakor, saffransbullar med vitchoklad, två olika fudge och knäck!


Massa gottis blev det igår när jag, julia, johanna, tina och amanda bakade. Kul jul med er flickor + jul music
Tina jag måste få recept på Fudge(?) det var jätte gott :D
Wie nu har jag massa jul godis bullar i frysen och knäck i skafferiet ^^ tihih snacka om att man snattar där...

Idag åkte vi skriskor i ishallen på idrotten, det gick bra att åka på ishockyskirskor/killskriskor med tanke på att jag är van vid tjejskriskor :-) och kl. 16.00 hade vi föreläsning med Veterinär Jörgen nere i stallet om Akut djursjukvård - första hjälpen, som ingår i kursen Djursjukvård. Det var bra och intressant men jag var sjukt trött och jobbade för att hålla ögonen öppna.

Vi hade tänkt att ha lite snöbollskrig ikväll ^^
Meen jag får se om jag orkar! För jag måste packa nu :O Jag åker hem imorgon 14:20, är hemma vid sju-tiden!

MER JUL GE MIG


En tomte-flicka som jag gjorde på Esteten idag ^^
vi hade julpyssel :D




Vi har snö i Forshaga, inte alls mycket! men lite :D

Dagens låt
Girls Aloud - I Wish It Could Be Christmas Everyday

1:A DECEMBER

Underbar dag. Morgonen började med att när jag kom från badrummet låg det ett paket på min säng. Hum tänkte jag? Fundersamt stod jag där och tittade på paketet och undrade om det var tomten som hade varit framme. Efter lite fnittriga mystiska blickar på Johanna i köket, gick jag och hämtade det och frågade om det var henes. Nej svarade hon, det är från mig till dig. Nämen! - Har jag fått ett paket? :o (a) Jojjomensan det hade jag  fått och inte vad som helst. En chokladkalender av Johanna, älskling sambo min! Puss på dig sötnos, fatta hur glad jag blev. Wie så satt jag där vid frukostbordet hade fått en chokladkalender och det är första december - och så började det att snöa, riktigt stora flingor! Åh värsta underbara morgonen!

På första lektionen nere i stallet sedan, stod jag Amanda och Anna och tränade Flyball - vilka är det som kommer inrullande i en bil på grusplanen då, Jo är det inte Erika Lindqvist med familj från Ludvika. Jo det var det. Åh det var jätte kul att se dem, jätte längesedan var de. Dom skulle självklart kolla på skolan och bli visade stallet av Susannne.
Även i matsalen sen på lunchen träffade jag en bekant, Mimmi från Tyresö som har varit här i Forshaga och hälsat på hennes kompis Boa i hund3.

På engelskan började vi med ett nytt litet projekt, The different dogs and breeds. kul kul och i Datan har vi börjat med Powerpoint som är mycket roligare än Word och Excel. Efter datan kom Fingret (simon) och hämtade mig, ellen och åsa för att skjuttsa oss ner till hundstallet för att lämna våra hundar för att vi skulle få mer tid inne i Karlstad som han lovade att skjuttsa till för att vi skulle handla jullklappar. Jag hittade en del. Alltid kul med er ellen och åsa, era små dagisbarn <3

Dagens låt
Busungarna - Tomten jag vill ha en riktig jul, en sån som man har när man é liten


Julbelysning mellan ghettot och förorten ^^

RSS 2.0