ESKILSTUNA HUNDCENTER

Innan höstlovet hade Lisa två veckors praktik på Eskilstuna Hundcenter hunddagis och pensionat. Hon trivdes jätte bra och skulle redan denna onsdag tillbaka på besök och drog med sig mig. Vi träffade Ankan som Lisa hade blivit polare med som hade praktik där samtidigt som henne. Alltid kul att lära känna nya människor, hon var jätte snäll och rolig. Vi gick runt och hälsade på alla söta hundar. Sedan fick jag även se när Lisa tränade med hennes omtalande prins, Jasse en border collie/golden retiever blandning. Alla tyckte han var jätte jobbig men Lisa är så duktig och hade fin pli på honom. Hon hade lärt honom fotingång, sitt, ligg, snurra, spinn, bryta lek, sitt och stanna kvar och hon lärde även in dutt på handen. Det var jätte härligt att se dem träna, båda tyckte det var otroligt kul. Vi trivdes bra men tyckte det var alldeles för lite med en dag. Så vi frågade snällt om vi fick sova kvar i Eskilstuna hemma hos Ankan för att kunna vara på hunddagiset en dag till. Det gick bra och vi följde med Ankan hem till henne. Hon bodde utanför något som hette Ärla, och sedan 6km rakt uti skogen. De hade en gård med hästar och kor. De hade även två st Rotweiler. På kvällen åt vi och kollade på tv och spelade Alfapet. Konstigt nog så var det Lisa som var den kloke och vann ^^


Nästa dag på hunddagiset var en skit söt Jack Russel där, Laban. Han var jätte härlig. Fast däremot inte att gå ut och gå med, han drog jätte mycket i kopplet och bet sig fast i det. Annars så var han härlig till tusen. Lisas Jasse var också underbar. Så fanns det en Dalmatin, Buddy. De är så himla goa, jag skulle villa ha en. Men ändå inte för dem ska tydligen vara mycket svår lärda, så det är tråkigt. Jag orkar inte skriva om alla hundar, men många roliga individes fanns.






JAG MÅSTE BARA HA PHOTOSHOP :D GE MIG ^^


DON'T GO AND WASTE YOUT EMOTION

Höstlov - I Köping Självklart så saknar jag Forshaga - och alla underbara människor. Men jag citerar Åsa "Varför kan inte alla bara uppskatta lovet lite grann, om alla går runt och saknar hela tiden så kommer alla att bli jätte deprimerade!" Exact my sense! Allting får ett mycket större värde när man inte alltid har det(!) Som när lisa och lisa åkte till Spannien. Dom har då aldrig mera betytt så mycket som när de kom tillbaka. Så därför tycker jag att det är bara bra att vi HSPG1 är från varande en vecka och se fram emot när vi ses igen brudar <3

Det är bra här hemma, har just fått en egen hemma-nyckel medan Lisa-fisa och hennes mamma, mormor o syster är och roar sig i Stockholm. Det är tomt i huset, förutom hundarna och Erik som ligger och sover. Jag har precis ätit frukost och tagit en härlig dusch, och ska snart cykla över till Madeleine och Lisa.

Den här bloggen skapade jag Juni 2008 för att ni skulle kunna läsa hur jag hade det när jag skulle flyttta till Forshaga. Jag som alla andra, trodde att jag skulle tröttna på att blogga efter en vecka - men det har varit förvånandsvärt roligt att blogga och det ska jag nog fortsätta med. Sedan är det ju jätteroligt att det är många som läser med. Jag hade aldrig kunnat tro att jag någonsin skulle kunna få 37 läsare/besökare någon dag på min blogg. Det är ju kul!

So long

REGNIGA HÖST

Regniga höst - ska bli till vinter

Det första jag sade imorse när jag vaknade och slog upp ögonen, och såg då att lisa var vaken och låg och tittade på mig, hon har väl aldrig någonsin vaknat före mig (?) "Är du vaken?" Sa jag mycket förvånat^^
Vi hade planerat att åka ut till klubben och träna, Lisa och Madeleine skulle även ha kurs i Rallylydnad. Så jag skulle ta bussen till Kolsva för att hämta kalven. Halv tio skyndade vi oss att äta frukost och hade då tio min på mig till min buss skulle gå, då lisas mamma Stina påpekar att klockan är halv nio. Jah? Ja, halv nio. JA - du har en timme på dig, vi ska ställa om klockan för Vintertid. "Jamen så bra, då får jag vara en hel timme till med er!"    "kärleken är inte ömsesidig, Veronica!" haha ^^

Hemma väntade pappa som jag inte hade träffat sen jag kom hem för lovet. Tyvär så blev jag inte så långvarig - en halvtimme, ungefär så åkte jag tillbaka in till Köping och med mig Baccus. Väl ute på klubben, så märker man hur tydlig hösten är. Blöt, kall och dyster. Men vad gör man inte för att liva upp stämningen - när man har så underbara vänner! :-)
Innan deras kurs började så gick vi ut en onödigt omständig promenad - ute på åkrar! Alltid kul att vandra när man inte vet vart man går. Där gick vi jag, madeleine lisa och lisa men våra vovvar helt galna springande och rullandes på den leriga åker. Gizmo, Vorste fick gå i koppel - Wille, Golden rullar sig till han ser ut som ett svart/mycket lerigt fluffigt får och springer runt och lever livet - Zilla, Border Collie vallar "fåret" - Baccus, Flat springer efter Zilla eftersom han tror att hon leker med honom. Haha älskade vovvar ni är för härliga.

Jag tror det gick bra för Lisa och Madde på kursen. Jag andra Lisa satt inne i klubbstugan och snackande. Jag tränade även kllickerträning med Post-It-lappar. Det var jättekul och ser mycket fram emot till att utveckla det touch-betéendet till att även lära honom att dutta på den lapp som luktar mig - som jag har hållt i. Det vill jag även vidarutveckla till Mini-Sök - där hunden ska ta upp/markera det föremål som luktar människa eller snarare dens förare. Det verkar jättekul. Men mycket snack och lite verkstad!

Sedan blev det i alla fall Agility Kontaktfälts-träning efter Lisas och Madeleines utarbetade kontaktfälts-tränings-pogram. Jag längtar verkligen till nästa agility-sommar-sässong.

Vid sex-snåret åkte vi hem. Nu har har ätit en god middag med familjen, tagit en skön dusch och ska nu gå och kolla på Mamma Mia - the movie med mamma.

Köping vore inte värt något utan er flickor <3

ABBA VIBBAR ^^




The best songs from Mamma Mia the movie

Ikväll blev det taco och Idol med flickorna <3Idol var det ABBA-tema :D Helt galet kul och låtarna så bra! Efter Idol satt vi på musik och dans loss, så himla kul.

ABBA låtarna kommer alltid hålla i sig, Dancing Queen Gimme! Gimme! Gimme! Happy New Year, Honey, Honey, I Have a Dream, Knowing Me Knowing You, Mamma Mia, Money, Money, Money, S O S, Waterloo

EN DAG PÅ ULLVI

Igår kväll kom jag hem kl. 21:30 och satt uppe till typ halv tolv då Systa Mi frågade mig om jag inte ville hänga med till Ullvi, Gymnasieskolan i Köping, shore jag är på! Så gick jag och la mig. Imorse så åkte vi med bussen halv 8. Vid min gamla skola hoppade Emeile och Louise på buss och belv mycket förvånade av att se MIG sitta där. Hihi kul och se dem. Istället för att hänga med Sigrid på lektion följde jag med Emelie som går Samhäll och skulle ha matte-lektion. Vid hennes skåp träffade jag Amelie som jag kastade mig över, hon blev också jätteförvånad att se mig men glad :D Deras mattelektion fördrev jag genom att skicka sms med Lisa som är sista dagen på hunddagiset i Strängnäs idag och kommer hem idag, ska antagligen träffa henne i eftermiddag <3 Jag var även med på Sigrids matte lektion. Sedan var det dags för Svenska med Sigrids klass NV åk 3 med den omtalande - Peo! Han är verkligen speciell. Hela högstadiet har jag nästan varje dag fått höra helt sjuka saker om han och hans lektioner av Sigrid. Han presenterade mig för klassen och frågade om jag kände till en massa saker i Värmland. Och jag lyste som ett levade frågetecken xD I slutet av lektionen frågade han om dom kunde få höra lite Värmlandska, då svarade jag "Asså nej, jag kommer ifrån Kolsva" Haha han var jätte knäpp. Stackars dom!
Sedan gick vi och käkade, såg många igenkännande ansikten :-) Nu sitter jag i Biblioteket och Sigrid och Madeleine och dom pluggar tror jag. Det var kul att komma hit och träffa folk.

BYE BYE FORSHAGA



Nu är det höstlov, och för mig som går på internatskola betyder det hemresa. Just nu så sitter jag på tåget från Hallsberg på väg till Köping och har kramp i fingrarna från att ha stickat på min stickning (svart/turkos mössa, är tanken) i en timme från Karlstad till Hallsberg. Shisses vad jag är trött. Jag längtar så otroligt mycket efter min säng! min alldeles egna säng i mitt rum med stjärnor i taket.

Jag kommer sakna Forshaga och folket <3 Men just nu så saknar dom där hemma <3 Dom går nog i skolan imorogn, men hoppas att få träffa dem i morgon kväll.

Musik just som jag lyssnar på just nu (varierar hela tiden): Amy Mcdonald, David Bowie, Coldplay, Gyllene Tider, Hellow Saferide, Håkan Hellström, James Blunt, Jason Mraz, Lars Winnerbäck, Amy Winehouse, Lasse Lindh, Mando Diao,

I WILL LOVE UNTIL THERE'S NOTHING MORE TO LIVE FOR

Schisses, vad jag trivs här. Här i Forshaga på Hundsportsgymnasiet och alla underbara människor. Hur ska vi klara oss under lovet? Äsch det kommer nog att gå fort, men sommarlovet? Herregud.

Vi hade bollspel på Idrotten idag och vi spelade Basket och Innebandy och hade skitkul. Vi kämpar allt vi har och tar det ändå på lek, precis så ska det vara! Men så märker man vad dålig kondition man har *suck* Jag och Johanna funderade på att gå till Gymmet idag men nej det orkade vi inte det får bli en annan dag. Men jag vill bli bättre på att ut och jogga. Jaja det är som det är med det.

Tack Julia, jag har fått massa musik till min dator :D
Idag var jag med på lydnadsgruppen träning för första gången, det gick jätte bra. Jag och Baccus tränade sitt - ligg - stå för att "utbygga" till fjärrdirrigering. Vi tränade även fot, inkallning och sättande med störning. Jag har börjat tycka att lydnaden är jätte rolig och det är också mycket kul att träna i grupp och på ett speciellt tillfälle. Det blir både roligare och enklare att få regelbunden träning ^^

Imorgon, torsdag kväll åker jag hem-hem till min håla och tar - höstlov!

Ciao

I WAS WALKING DOWN THE STREET SINGING DOA-DI-DI-DAM-DIDI-DO

Rubriken, haha älskar den låten, som finns på Johannas SingStar.. btw så sjunger vi hela dagarna ^^
Idag hade vi prov i Djursjukvård, det gick hyffsat bra känns det som i alla fall. Sen så är jag så stolt, mvg till mig på Word-provet i Datakunskap. Hoppas att det fortsätter så på Exel och Powerpoint. Sen hade vi engelska där vi håller på med ett Projekt om engelktalande länder. Jag och Helena jobbar med California, man ska göra ett arbete där man väver ihop påhittade händelser på sin resa med fakta om landet. Det är en kul idé men vi har alldeles för kort tid på oss, men ett sånt omfattande arbete, det ska liksom in efter lovet.

Sedan så är det ju tur att ni har mig som är så påhittig och possitiv som tar intiativet  till att åka och bada, så jag fixade en buss och vi åkte iväg 7 pers till Deje Badhus på eftermiddagen :D det var riktig kul och det känns fortfarande som om jag har vatten i öronen. Jag älskar bubbelbad och bastu. Sen får man ju räkan med sånna saker som att bikinin far hit och dit x) Nästa gång får det nog bli Karlstad - Deje's badhus var i storlek som Malmabadet i Kolsva XD utstickade så hade Deje en bubbelpol ;-) haha

Sheeises vad jag är trött - snacka om att lovet är efterlängtad <3 Jag kollade en liten snutt på en film men beslutade att jag är för trött och ska snart natta mig själv (a)

//Pussha Virre Vonka
^

THIS WAS MENT TO BE

Jag är så sjuuukt glad att jag är här just nu, att jag får gå här på den här skolan och att jag har träffat och lärt känna alla underbara människor! Kommer att sakna alla jätte mycket nu under höstlovet, men det gör det ju de bara ännu roligare att träffas igen också. Det ska bli skönt att komma hem också. Ett tag. En vecka är lagom, inte längre ^^

Nu sitter jag, johanna, åsa och ellen och pluggar Djursjukvård - förvärvande sjukdomar som vi har prov på imorgonbitti. Vi sitter också och stickar som är väldigt mysigt.

Puss på er flickor <3

BRIST PÅ FANTASI TILL RUBRIK

Baccus min älskling <3

Josefine min älskling <3

Idag åkte Josefine hem, det är sjukt hur fort en helg går förbi. Hon kom - och gick! Ungfär. Jättekul vare ändå. Tur att det inte dröjer så länge till nästa gång man ser henne. Jag åker hem om fyra dagar, på torsdag för att ha höstlov ^^
Efter att jag röjt upp lite så gick jag och Tina ut i skogen för att lägga viltspår. Det var första gången jag lade ut ett. Jag gick en sträcka på, kan det har varit 50m kanske och droppade blod och släpade en klöv i ett snöre längs marken. Det fick ligga i en timme innan Baccus fick gå det. Väl när det var dags så gick det jätte bra Nicca, Tina's parson russell terrier fick gå sitt spår först. Baccus fick nosa lite på hennes klöv och han var mycket intresserad av den och tyckte att den var jätte spännande. Väl ut på spåret gick det jätte bra han spårade i bra fart och noggrant. Helt rakt och fram till klöven. Så stolt är jag över honom, första gången och det gick så bra :D Han tyckte det var riktigt kul med. Så nu blir det till att viltspåra med Madeleine och co. hemma ^^

Baccus stolt med klöv ^^

Ciao

LITE AV VARJE!

Hösthoppet i fredags gick helt okej bra. Första loppet, agility klassen gick jätte bra, runt med endast 5 fel en rivning har jag för mig att det blev. På hopp-loppet blev det lite mera strul dess värre. Precis innan jag lade ned Baccus i starten så sprack hans pulpa upp igen (den gick upp sist jag klippte klorna) så när jag hade lagt ned honom i starten och gått några hinder och vi skullle starta, låg han kvar i starten och slickade på hans klo. Sedan kom han igång men det blev lite flamsigt och slutade med en DQ (diskning). Annars så var det en mycket fin dag nere vid stallet. Vädret var på topp och det var bra arrangerat utan de 3:or som hade tävlingen som projektarbete. Jag hjälpte till lite som funktionär och fick då en fikabiljett :)
Efter att vi hade städat våra boxar i stallet åkte vi hem och käkade, sedan bar det av till Karlstad.

Inne i Karlstad hämtade vi Josefine på tågstationen. Vi, jag, josefine, julia, tina, li, elias och hennes kompis gick runt lite på stan. Jag och Josssan delade på en kebab-rulle medan de andra drog till donkan ;p. Senare hem till Forshaga, umgicks vi med lite folk och lärde känna nya människor :)

Lördag morgon vaknade jag här med Josefine, jätte kul att ha henne här. Alltid så possitiv och glad. Vi började dagen med en meega stor frukost, det ska ju vara bra har jag hört och sjukt gott med. Det blev toast, O´boy, pankakor gjorda av grahamsmjöl, ägg ..det var väl allt, gott vare. Sen tog vi en promenad med baccus ner till hundstallet för att där visa och så. Duktiga josefine, hade lite agility träning med mig och baccus. Lite hoppteknik och slalomträning. Det var kul. Jag måste hitta ny motivation till min träning på något vis.

Hemma i lägenheten fick Linnéa färga mitt hår. Mörktbrunt underhår, det blev lite slingor med, jag är jätte nöjd :-) Trevligt hade vi, satt och snacka och stickade lite med. Middag åt jag, josefine och julia: Wookad-kyckling och klyftpotatis :D gott!!!

Efter maten kollade jag och jossan på filmen World trade center, det var jätte bra. Jag hade börjat att kolla på den själv för några dagar sedan men jag tyckte den var läskig och ville inte titta på den själv så stängde av den efter en halvtimme. Liksom skräck-film och så, vet man ju att det är på låtsass men det här är ännu äckligare just för att det har hänt på riktigt och är så hemskt. Jag var jätte nära på att börja gråta, kändes som att jag gjorde det en del av filmen. Det bästa med den var att hela filmen handlade om att fortsätta att hoppas och villja överleva. Allting handlade om att fortsätta, att fortsätt att andas, att fortsätta ta varje andetag på nytt i hopp om att överleva. Värd att se.
Sen gick vi och träffade lite folk i ghettot.

God natt puss <3

YESTERDAY


Igår så hade vi prov i Lagar och Regler och Rättigheter och Skyldigheter och andra krav angående Hund. Det var ganska jobbigt att lära sig reglerna och så om avtal och annat. Vi fick ha med oss lagarna och svara på vad som gäller i lagen enligt olika fallbeskrivningar. Det gick skapligt bra i all fall ^^ För att inte ha pluggat så enormt mycket. För kvällen innan, i onsdags så var vi, jag, johanna, linnéa och malin in till Karlstad för att kolla på Johannas Basketmatch.
Vi tog bussen från Forshaga in till Karlstad, vi skulle träffa hennes kompisar på torget för att sedan åka tillsammans till hallen där matchen skulle spelas. Självklart så stod vi på fel torg. Vi var hungriga och köpte korv i en "korvmoj" haha. Malin köpte ett bröd med räksallad, jag en korv med bröd+räksallad och linnéa skulle ha korv med mos eftersom hon inte tålbrödet, men korvsnubben la korven i ett bröd och då fick jag och malin käka upp det.

Johannas Basket poolare anledde och vi satte oss på en buss. Dom var jätte glada och härliga. En tjej var en utbytesstudent från USA tror jag och som då snacka mycket härlig engelska. Vi kom till hallen en timme innnan matchen skulle börja och tanken var väl då att vi skulle plugga men det gick som det gick. Sedan började matchen och det var jätte kul att kolla på. Andra laget trodde dom var jättebra när dom de första minuterna ledde men Johannas lag spöade skiten ur dem och matchen slutade med typ dubbelt upp 60 - 34 eller nåt sånt ^^ I en paus gick vi och köpte godis för näst intill hundra spänn >< iihh gott och onyttigt!!!
Vi skulle bli hämtade av en fritidsvärd efteråt vid en rondell, inte fan hittade vi en rondell!!! och frågade runt lite men nej nej. När vi gick runt och ledtade fann vi Elefantstatyer :D (se bild)... Det var jävligt blött ^^ Spöregn = plask plask i vatten pölar :) Vi var lagom våta när vi satte oss i bussen

Torsdag var alltså prov och sedan var jag och Linnéa och några till hund1or på en frivillig föreläsning i 3 timmar. Men det var jätte intressant handlade om Hunden Signaler och Problemhundar. Hem tilllägenheten och käka sen blev det mysigt med flickorna då vi satt och stickade på våra små verk :)

Nu sitter jag och väntar på Linnéa som ska komma och kanske färgahåret på mig. Sedan ska jag och Baccus tävla i Hösthoppet inoff. Agility tävling på skolan
och ikväll kommer Josefine Westling hit ;D <3

See you, Ciao ^

FETT VÄRD SÖNDAG

Dagens Promenad

Hela denna dag har det varit underbart vackert väder. På förmiddagen när jag och Baccus tog jag en hel del fina kort på honom, klarälven och höstträden i Forshaga. Annars idag så har jag städat lite i mitt rum. Lyssnat på musik till förståss. Jag älskar verkligen sånna här softa dagar som man göra saker bara för att man känner för det eller för att det behövs. Sedan lagagde jag lunch
Dagens Rätt, Pasta) med Skinksås grönsak morot (standard), knäckemacka havre och ett glas mjölk ^^
Dagens låt Run it - Chris Brown

Sedan kom flickorna Malin, Åsa och Linnéa hem till mig och Johanna för att umgås och vara sociala :-) Dom satte sig och stickade lovikavantar, halsduk och benvärmare. Så söta är dom. Själv ser jag ingen humor i att sticka och suger rejält på't ^^ Jag tärnade blodpudding och in med det i ugnen för att få bra hundgodis!

Vi kände för att lära känna lite nytt folk så vi drog ihop en grillkväll nere vid grillen på Campingen vid älven. Det var verkligen as mysigt när vi satt där vid elden grillade Marschmallows(?) och "Knyten" (pommes, korv och grönsaker blandat i folie) haha det var i alla fall jättegott. Det fattades bara en snygging som plinka på en Gitarr
Sen gick en del hem och vi började att snacka riktigt snacka som bara vi kan..


love ya, natti

081011 ELIAS FÖDELSEDAG

Denna dag var det tänkt att vi skulle upp och gratta Elias kl. 06 på morgonen, eftersom hon fyller 16 år idag. Själv så försov jag mig >< Så de andra flickorna hade varit uppe och satt upp ballonger utanför hennes dörr iaf. Men resten viste ju inte upp att vi hade tänkt att vara så tidiga. Vid elva tiden hade vi samlat ihop oss (men då hade ungen redan vaknat och hunnit skicka sms om vi var vakna?) Då gick vi in till henne och sjöng *host host* "mycket vackert" (a) Ja mo hon leva, med paket och djupfrystbulle med Ketchup med 16 på XD I present av oss fick hon en rosa käpphäst som säger knägg knägg! haha

 

Vi begav oss ut på Forshaga city. Till lilla djuraffären där Elias skulle köpa färskfoder eller vad det var. Och sedan till bageriet för att köpa bröd, de hade inte de hon leta efter men jag köpte ett winerbröd som alltid är uppskattat :D
På väg tillbaka till Ghettot så stötte vi på en mycket rolig sak, en vagn :D så jäkla passande - Elias i med dig! :o

                   


SUGARCUBEE GOEZ 6TEEN ;D <3


Doggarna fick race'a i skogen :)


Elias och Idun, Baccus och Solex
fina ute i skogen

Haha ja bilderna talar för sig själv. Efter den roliga svängen, gick var och en hem till sig och åt frukost /lunch. Sedan hade jag tänkt att tvätta för det fanns en ledig tid men det försvann på noll-tid så jag får stå fast vid sämsta tiden en måndag morgon *suck*. Men då hade jag ju tid att hänga på Elias ner till stallet. Hon skulle boxträna Solex, Schäfer/Border Collie som hon ska ha här fram till lovet eftersom Idun har fukteksem och ska hem tills hon blir helt bra. Så medans Solex var i boxen tränade Elias & Idun lydnad och freestyle och Jag & Baccus tränade Agility ;-)


Elias och Idun, Engelsk Springer Spanniel


Baccus ;D <3

Sen kom Elias mamma som hade varit på en Lydnads tävling här i närheten. Vi åkte hem. Jag tog en skön dusch. Lagade mat och fixade mig lite för kvällen. Frammåt sju gick vi iväg till Elias. Hon bjöd på två jättegoda gräddtårtor :D men hallon och vindruvor <3

Haha sedan kidnappade vi henne...


Haha vi band fast en Scarf för ögonen på henne och förde iväg henne för att jah vad ska vi kalla det, klä ut henne enligt våran plan (;


Så där ja ;D Hon hade inga val, det var bara att gilla läget efter några försök i protest...
Nu var det dags för flickan att knacka dörr, för att samla ihop minst 10st morötter eller gurkor till sin häst

   

GRATTIS SNYGGING ;D <3

Fett värd dag, Puss på er - Ciao

HALLELUJAH

SHheeeses lyssna på dem här killarna

Nu känns allt jättebra, jag är jätteglad för jag och Johanna har kommit överens att bo kvar tillsammans :) Det har varit lite krångel och diskussion om att flytta runt och så. Två pudlar som bor tillsammans bråkar, en annan tjej är allergisk mot den andra hunden hon bor med. Vi hade planer på att flytta ihop med andra kompisar. Men trots allt så trivs vi ju ihop :D

Nu ska vi dra ner till stallet och göra veckobesiktning, tvätta boxen och träna lite :-) Sen blir det till att fixa överaskning till en underbar flicka <3

Ciao

TODAYS HAPPENING

Dagen började med risgrynsgröt vilket jag tycker är mycket gott :) Efter att jag lämnat Baccus i stallet och suttit med han där en stund var det Svenska uppe i Knipan. Seriöst jag tycker synd om vår nuvarande sv-lärare. Egentligen har vi en som heter Elisabeth, men henne har vi inte ens träffat hon är gravid och mår dåligt så vi har olika vikarier. Hon som vi har nu heter hm.. Nina och är jätte dålig. Hon är liksom mesig, jag gillar inte lärare som inte utstrålar respekt :p

Sedan skulle vi ha vår andra idrotts lektion. Vi ska ha en gång i veckan men det har kommit anda saker ivägen som föreläsningar och andra dagar just på onsdagar. Det var jätte krångligt att hitta till gymnastiksalen, vilken tur att vi alltid ska gå gemensamt dit. Den ligger liksom inne i en stor byggnad, StoraEnso.

Lunch och sen ner till stallet för att rasta vovven. Han hade tydlig varit väligt orolig där nere idag så jag satt där en stund. Men han är ju lugn när jag sitter där. Eftersom vi bara hade en lektion kvar så tog de flesta hem hundarna men jag lät baccus vara kvar där nere då om det skulle bli lugnt om det inte var så många hundar där. Japp för sedan när jag kom tillbaka hade han legat och vilat.

Sista lektionen hade vi Datorkunskap Prov i Word. Vi fick några papper med förlagagor som vi skulle utforma likadant på datorn. Först så var det ett försättsblad men lite överskrifter som prov och datum. Det skulle vara en ram runt och lite indrag och annt. Nästa uppgift var att göra en likadan tabell som han hade gjort. För att det skulle se ut så, så får man sammanfoga cellerna och ställa in så att texten skrivs i mitten och lodrätt och lite andra inställningar. Vi skulle även göra en Inbjudan till Kalas :D det hade vi ingen "mall" till, bara lite information. Och med lite fantasi och minnet från mina egna inbjudningar till födelsedags kalas som pappa har gjort till mig, gick det mycket bra :) Sista uppgiften var en liten text om Flygplanets historna. Men det väsentliga var marginalena, första-rads-indragen och textformationen. Jag är nöjd med min insatts :)

Nu luktar det jätte gott från köket, jag har en lasange i ugnen som jag nu ska gå och äta :D
Sedan ska jag gå till ellen och åsa, gå i skogen, baka med flikkorna och kanske vara med på Lydnadsträningen ikäll :)
Puss

DAGS ATT TA SKOLFOTO

Idag var dagen för att ta skolfoto som man alltid fruktar. Uppradade och fina, med mycket stela leenden tänker jag på. Men nej nej inte när man går hundgymnasium. Så fick vi även reda på att vi skulle vara med i katalogen för hela Karlstads skolor. Hallå, vi måste ju sticka ut i mängden, av en sådan skolkatalog. Hehe. Nej men självklart så ville vi ha med våra hundar. Jodå det var okej för fotografen men sedan kom en lärare som påpekade Hundpolicy'n att det inte var tillåtet att ha hundar i cafeterian där det var meningen att vi skulle ta kortet. Då sa vi att vi ville ta kortet utomhus för att hundarna skulle vara med. Blev lite tjaffs om vi nu skulle vara ute och några ville inte vara med. Men vi fick fotografen att gå ut och hela klassen var med på kortet. Haha det var kul när vi skulle ställa upp oss. "Nej sitt still, hallå kolla här" Resultat blev iaf bra :)


HSPG1 klassen, älska hela bunten <3



Scrapbooking, denna fina tavla har jag gjort på estetiskaverksamheten ;)

Efter skolan gick jag och Ellen och handlade mat. Jag hade inte bestämd just precis vad jag skulle handla men jag behövde ha lite mat hemma. Ellen handlade inte så mycket, men jag däremot fyllde en hel kundvagn. Att det kan vara så roligt att handla mat? I alla fall så har jag knappast vart inne så länge på ICA Supermaket i Forshaga som vi var idag. Mat för massa pengar och en hungrig veronica XD

Vi bestämde oss för att baka kladdkaka (mums). My, Julia och Anna kom också över. Och eftersom vi gjorde dubbelsats så fick även viltarna Jonas och Viktor äta utav den. Sedan spårade det ur lite, men det gillas.

Så fick man vänta på städkontrollen, Linda skulle ha kommit igår och checka av vår städning men det gjorde hon inte, hon kom idag. Helt ok, rent och snyggt hade vi.

Efter det hundpromenad med baccus, ellen & bodil (slampan som strular med baccus och alla andra, men han är inte mycket bättre han på att hålla sig till sin partner haha) och sedan tittade jag in en stund där dom tittade på Mulan. Alltså vi älskar Disney, vem gör inte?

I'm gonna fuck you up with my rabarber omedelbums in my 9mm pappersmaskin!
haha internskämt på hög nivå XD

Ciao

DON'T WORRY, BE HAPPY



I helgen var jag hemhemma eftersom det var DM i agility hemma på Köpings Hundungdom. Det gick väl skapligt bra men det viktigaste är att ha roligt och det hade vi. Men en underbar människa fattades. På kvällen sedan gick jag, lisa, lisa och madeleine på Bio och såg Patrik 1,5 det var en rolig och bra film men verkligen en engångs-film, alltså ingen riktigt höjdare. Men det var mycket trevligt ändå :) Sov en natt hemma hos Lisa. Och lika fort så sitter man på tåget tillbaka igen.

SJ hade signalfel och var försenade. Så istället för att hoppa av i Örebro och ta buss till Karlstad som det var tänkt, nej till den bussen skulle inte tåget hinna till. Jag skulle hoppa av i Hallsberg och ta ett tåg som skulle gå till Karlstad. I alla fall kom jag fram men en timme senare än planerat. Väl hemma i lägenheten så upptäcker jag att jag glömt hela min nyckel-knippa hemma, *suck* och inte nog med det så hade jag låst min dörr in till mitt rum för att Fabo-gubben jobbar i hallen (Justja, för att förra helgen när jag kom hem så var det hål i taket i hallen, någon har typ gått på vinden och taket brakade XD) Men som tur var ändå Johanna hemma så jag kom in i lägenheten, men den natten sov jag på Linnéas soffa. Haha.

Det bästa av allt är ju ändå att jag har med mig Baccus nu, han är här, frisk som ett nötskal <3 Det har vart' så enormt tomt, snyft.

Idag skulle de komma och ha städkontroll och vi städa hettsigt men sen kom ju ingen ><
Och sen kom det ju lite folk eftersom vi skulle kolla på skräckfilm, men den typ hacka :p hehe damp vi får väl städa igen när dom tänker komma.

Jahapp, imorgon blir det skolfott :o hjälp!!!

Dagens låt: David Bowie - Life on Mars?


Höst

RSS 2.0