VIA TÅG OCH BUSS

Nu sitter jag på bussen på väg hem till Forshaga. Helgen har gått väldigt fort. Jag har länge väntat på denna dator. Man kan ju inte gå runt och vänta på saker hela tiden. Men önska kan man ju. Jag önskar att jag ska ta fina höst bilder och sedan leka lite med dom i Photoshop, om det går. Jaaihjg ..haha lite skakigt här x)håller på att skriva om min hund Baccus rasstandard som är en inlämningsuppgift i skolan. Snart färdig, går lite trögt nu på slutet. Ha det bra. /v

HEM-HEMMA

I torsdags kväll kom jag hem till lilla töntiga Kolsva. På bussen och tåget var det proppfullt dels för att typ alla från skolan åkte hem för att det var hem-rese-fredag. Kul att komma hem och träffa min efterlängtade lilla skabb hund, Baccus och det blev en långstund puss och kram kalas. Nej men älsklingen är typ frisk nu.  Självklart och träffa Lisa med, och pärona och syster på ett hörn ;)
Skämt och sido "så har jag iallafall inge disk på bänken hemma" :p

Fredag blev det äntligen av att åka till västerås med pappsen och köpa dator. Och innan de hann jag även med att träffa älsklings Josefine innan pappa hade slutat för dagen. Vi satt på ett café och fikade och pratade en massa. Kul att träffa kompisar när det är som bäst på inpulskänsla och sätta sig på ett fik.
Efter det blev det också av att ta mina ytterliga 3 hål till i mina öron som jag snackat att jag velat ta länge. Jag förberedde mig på att det skulle vara som en häfftpistol som jag tyckte det var förra gången, visserligen för typ 4 årsedan. Nu var det som ett litet nålstick som inte alls kändes mycket märkvärdigt och det gick snabbt och smidigt. Röd om öronen kramade jag om Josse som skulle ta sin buss hem till sig och jag och pappsen åkte och köpte en bärbardator på MediaMarket. I början tänkte jag bara på designen men nu är jag jätte glad över min braiga acer dota.

Avsläpp hos Lisa i Köping och somvanligt sitter jag och garvar åt familjen Alestrand som tycker jag är helt sjuk i huvudet som tycker dom är helt störtt sköna ;-) Jag fick träffa hennes syrras valp Sindra, Yorkshirterrier "stavas typ kanske så" :P eller "Råttan" som verkligen lever upp till Liten men tuff! XD och Kazola, Zilla & Wilma förståss <3
Lisa's Broscha hade laddat ner lite filmer till oss. Så vi kollade på HighSchoolMusikal 1 och 2 den kvällen.
Och appropå ingenting så har jag minne som en guldfisk så jag skriver inte om allt här...

Lördag vaknade jag upp hos lisa och vi båda hade trott att vi skulle sova till kl 13 men vi var uppe vid åtta nio kanske. Åt frukost och rastade råttan på gården och gick lite med de andra doggarna. Min familj i Kolsva hade dragit till Sthlm på gubb-kalas så vi åkte skjutts med stina&anders (lisas päron) till kolsva för att ta hand om mitt vilddjur. Och han blev ännu mera vilddjur när han hade valpen Sindra 15 veckor att leka med. För tokiga är dom xP Det blev skogspromenad och den promenaden var det jätte längesedan jag gick och det var skönt att gå där igen :)

Nu så ville jag installera min dator, kanske inte lisa tyckte var så himla kul först. Men som sagt det blir till vad man gör det och vi fick många härliga garv xd.
Baccus fick bli kvar hemma när vi drog till klubben med tanke på att han har varit sjuk. Där träffade vi kära klubbmedlemmar som var kul att träffa igen och träna lite + sitta inne i klubbstugan och äta mat och snacka.

Ja sedan blev vi hämtade av Lisa's kära "haha" syskon och nu har vi ja glott film, ätit, "raggat på stan med Erik" ;s haha och ja lite allt möjlig.

Vi kollade på en jätte bra film P.S I love you romantisk komedi. På slutet kändes det verklugen som att jag stor bölade men inga tårar kom. Och jag vill verkligen gråta, som fan.

Det betyder mycket att få träffa dom jag tycker om och jag längtar även tillbaka till Forshaga. Men vafan!!!! nu-är-nu. Punkt. That´s IT.


You're the only one who's really understand <3


WE ARE THE CHAMPIONS MY FRIEND

Helgen med Lisa har varit underbar. Jag känner mig verkligen hel när jag träffar henne, hon är mina andra halva. *Haha* särskilt när vi tänker tillsammans, slår ihop våra otroligt smarta hjärnor så kommer vi alltid på något helt galet iq-befriad kul grej.

Vid två tiden igår åkte jag och lisa in till Karlstad för att shoppa och bara allmänt gå på stan. Mycket skoj och vi åt Natchos på en kebabrestaurang som var jätte gott. Vi båda köpte hörlurar hon till mobilen och jag till min iPod. Mer än så hittade vi inte. Jag hade tänkt att ta fler hål i mina öron men jag fegade lite för länge så affärerna hann att stänga och då ångrade jag mig såklart :p Sedan så fick vi en härlig inpulskänsla av att gå på Bio. Vi bokade Mamma Mia och tänkte gå på Patrik 1,5 men den var full, så vi bokade en film som hette Mirrors men inte visste vi att det var en skräckfilm. ><

Bio filmerna:
   

Mamma Mia
Var helt underbart bra och rolig. Vi garvad nästan hela filmen åt både roliga och dåliga skämt. Mamman stod på vindsluckan samtidigt som hon försökte öppna den, haha både jag och lisa tänkte att "det är en sådan grejj som jag skulle göra" x) Förövigt så håller ju Abbas låtar top-klass. Det enda som var tråkigt var att den var så himla förutsägbar det kännden verkligen som om jag redan hade sett den, eftersom man visste ju typ allt som skulle hända. Men kul var det att se den. Men jag önskar att vi hade sett den sist...

Mirrors
Var en Skräckfilm/Thriller som jag inte alls var beredd på att vi skulle se. Redan när vi hade satt oss i salongen så kändes det fel, det var typ bara vi som var under tjugo kändes det som. Den började på engång jätte läskigt med att en man kollar sig i spegel och hans spegelbild skär av halsen på honom. Fast då skrattade bara jag och lisa för vi blev typ förvånade att det var en skräckfilm, jag vet inte om lisa hade förstått det eller det hade iaf inte jag. Men vad skulle vi göra gå ut eller nej det verkade spännande. Men lite väl läskig för en gång i filmen skrek jag till över hela salongen och blev jätte förvånad och frågade lisa om jag verkligen hade skrikit. Haha då höll lisa på att garva på sig xd. Fan vad läskig den var efter jag hade skrikit bet jag mig i handen för att inte göra om det och vi satt under lisas jacka som skydd om vi skulle bli för rädda och inte våga titta. Men jag blundade inte en enda gång, men dock skrek till en gång och höll på att skita på mig och flög upp ur stolen några hundra gånger sådär. Hastigt så skulle jag kunna säga att Mamma Mia var bättre men eftersom den här inte alls var förutsägbar den gav mycket mera upplevelse så var den helt klart grymt mycket bättere. Flera gånger i filmen så sa vi tillvarann att vi aldrig mera kommer kunna kolla i en spegel. Men på slutet så dog demonen så det känndes tryggt när vi gick där ifrån, dock skakande och alldeles uppskrämda. Jag rekomenderar den och samtidigt inte.



FREDAG var det SingStar hemma hos oss men det roligaste var attt palla äppeln ute i Forshagas villors träd med flickorna + jonas ;) Jag är iaf så stolt över att jag hittade de finaste äppelträdet men alldeles knall-röda äpplen som var jätte goda. Jag släpade med mig hem totalt 12st fina äpplen. Som jag och lisa idag gjorde till en mycket god äppelkaka enligt lisa's mamma Stinas recept. Och så vaniljsås till såklart. Själv trodde jag att jag skulle kunna frysa in det som blev kvar, men nehe jag råkade försäga mig om att vi hade en äppelkaka till Viltkillarna så då kom Rickard och Jonas upp och vräkte i sig den.

Idag hade vi jätte kul på ensådan enkel grej som på en promenad. Vi gick först och främst ut för att foto oss denna fina höstdag. Men vi gjorde mycket annat också. Som att lyssna på musik och sjunga till. Skratta. Klättra uppe på berg och hoppa ner och göra illa foten (jag). Ligga och vila på en cykelbana. Ta kort. Prata. Flumma. Elakt nog så hällde vi ut alla äpplen som låg i en korg med en skylt "Ät Äpplen" och la dem snyggt på rad på cykelbanan så att inga cyklister och inlinesåkare skulle komma förbi, men de gjorde de ändå. Vad gjorde vi med? Gå, gick, satt, stod, låg, rullade, hoppade... och solade. När jag låg där på cykelbanan och tänkte ledsamt på att det var sista dagen lisa var här, och varför hittade vi inte på något kul? Vi böhöver inte hitta på en massa saker eller ja det gör vi ju ändå men vi kan ha kul vart vi en är och vad vi en gör, det är fanemig vår bästa egenskap <3

Lisa+Veronica=ÄktaVänskap <3

"We are the campions of the world"
"Att vi får va' tillsammans, de' betyder mest"

FINALLY I MEET MY SECOND HALF


Lisa och Veron <3 massa kärlek påt'

Äntligen har lisa kommit hit. Så himla kul. Jag är så himla lycklig när jag är med henne. Hon kom med bussen igår kväll hit till Forshga och vi gick och åt på en jätte god pizzeria som vi åt på i våras när vi var här på besök på skolan för att kolla om vi ville gå här. Som fan att vi vill gå här. Och jag önskar så hemskt mycket att Lisa ska komma in. Efter Pizzerina mötte vi Elias och Åsa som välkommnade Lisa med varsin Kram och sedan gick vi hem till Elias och kollade på massa Disney filmer(älska). Närmare bestämt Tarzan, Djungelboken och Oliver och hans gäng. Mycket bra.
Mycket trött gick jag och lisa hem till mig och bäddade och la och oss snackade i minst några timmar. Mycket mycket fast att prata om. Jag kan verkligen snacka om ALLT med dig, vännen <3

Imorse sov vi ut ordentligt, mycket skönt :-) Sedan blev det att äta fruckost i sådär tre timmar XD Sen bar det ner till stallet för att tvätta alla Baccus hundbäddar för att det inte ska finnas några baskilusker kvar :/ Det är drygt att vänta på tvätten men inte alls Tråkigt när jag har lisa här.

Ikväll blir det Sing Star och allt vad vet jag vad vi kan hitta på för tok.
Btw: Så ÄLSKAR jag min klass HSPG1 <3

Tag vara på livet, puss <3

TUESDAYS SHIT

Bergsgården, dit drog jag Sandra och Li idag för vi hade bokat en timmas ridning för en hundring. Det är ett fint stort stall med fina hagar och paddock med privat hästar, det är alltså ingen ridskola. Jag fick rida en valack tror jag att det var, iaf ett svenskt halv blod, jätte fin var han och han hette Kapris. När Sandra hade ringde henne och bokade lät det jätte strikt och att hon skulle stå och kolla om vi kunde rida om vi skulle få fortsätta att rida dem. Men det var jätte fritt vi fick göra iordning hästarna och sen göra vad vi ville. Vi red i paddocken och sedan en liten kort sväng uti skogen på en grus väg. Det var jätte kul att sitta på hästryggen igen det var verkligen längesedan nu. Jag älskar att rida ibland, det passar mig utmärkt att bara kunna rida när man har lust. Ridskola var verkligen ingenting för mig. Jag och Sandra kom på det att när man bara rider ibland så njuter man verkligen av det när man väl rider och så vill jag ha det.

Sedan vart det hem och duscha och sen över till vilt-grabbarna för att kolla film. De satte på nån tråkig riddar-film. Jag, Linnéa, Åsa och Anna hade typ spring i benen så vi gick ut på Forshaga city för att Palla Äpplen som Åsa ville ha. Det vart en rolig runda ialla fall. Det var mest Åsa som palla äpplen men vi hade kul ändå. Älskar er flikkor hela bunten!!!

God Natt

ALARM! >.<

Jag gick till skolan vid lunch ungefär för att sätta mig i datasalen och skriva inlämningsarbetet om Hundens Ursprung i kursen Hundar. Jag knappade in koden och visade upp brickan. Det var mörkt i hela skolan, jag tände lamlor. Det kändes kuslig när jag gick upp för trapporna. Jag kom fram till datasalen och upptäckte att den var låst. DÅ helt plötsligt fylldes mina öron av ett högt tjuut.. larmet hade gått! Paanik! Öronen var bedövade och hjärtat satt i halsgropen. Jag kände mig verkligen som en inbrottstjuv som skulle stjäla alla skolans datorer och hade snott någons nyckelbricka och passade på en söndag då inga jobbade. Jag kastade mig ner för trapporna helt panikslagen och ut ur skol byggnaden. Med andan i halsen så satte jag mig ner på en bänk utan för. Haha jag är en hederlig inbrotts tjuv som väntar snällt på polisen för att bli arresterad, hähä nädå! ...Men ingen kom. Jag cyklade hem till Johanna och berättade om vad som hade hänt och ringde Fritidsvärdarna utan resultat. Jag åkte tillbaka till skolan än en gång för att se om någon var där, ingen var där men alarmet hade upphört. Jag åkte ner till stallet och där träffade jag en annan Johanna med sin golden som tränade och jag gick in för att sätta mig vid datorn för att skriva min uppsats.

Nu har jag pratat med en lärare, Maria som kom hit och jag är färdig med Hundens Ursprung. Och nu ska jag gå och tvätta. Men lite kul var det ju att man fick vara med om något omtumlande denna tråkiga dag.

Ha det bra gott folk! Och gå inte in i en skola om ni inte vet om det är avlarat ;-)

BILDER

Alla foton tagna av Julia Petterson:

Veronica, Sandra, Åsa, Ellen, Julia, Siri, Johanna, Linnea + hundar

Sötaste Mojris ;)

Veronica och Baccus

Sing Star hemma hos oss ;>

Folk :D

Veronica, Åsa, Linnéa, Sandra
Veronica XD
haha dom säger att det syns på mig att jag har en Flat
Störd och glad ;-)


Nollning nere vid stallet


Me
Introduktionslägret i Humletorp.


Hspg 1 2008 <3
Vi kollar på när Kerstin visar apportering med sina retrivers.


Bää säger Fåret  (Curly coated retriver)  ;-) <3

DANSFILMER & GODIS

                                                                                                                                                 

 

Jag älskar verkligen dansfilmer som Step Up, Step Up 2 the streets, Dirty Dancing, Honey, Flashdance och Grease m.m.

Läs inte detta pappa: Hehe sedan jag har flyttat till Forshaga så har det blivit vääldigt mycket film vilket jag älskar, men hehe det har lett till att jag har blivit en riktig godisråtta! xD

Idag sov jag ut på förmiddagen riktigt härligt med tanke på att det inte har blivit så jättemånga timmar sömn i veckan. Sen är typ alla förkylda "/. Största delen av dagen och jag tillbringat åt min lille sjuke vovve. Jag har rengjort alla hans sår och annat äckligt som han drabbats av :( Det ser verkligen INTE bra ut, snyft. Jag hoppas så innerligt att det inte är fucking Rävskabb. Jag längtar massa till på tisdag då jag får prov svar, men ändå inte för att jag frukat att det är det.

Sedan blev det trevlig TACO-middag med Johanna, Linnea, Sandra och Marie, älska taco.

Imorgon blir det till att plugga djurkunskap, en text om hundens Ursprung ska lämnas in och sen så har jag tvätt tid på eftermiddagen. Glad är jag över att jag hann få en bra tid, det var jätte fullbokat. Johanna fick tillexempel tvätta 07:00 imorse.

Kram /v

 


ALL SUMMER LONG...



Kid Rock - All Summer Long
Det känns som att sommaren är slut nu och därför vill jag lägga in denna video för jag älskar låten.

PERFEKT

Ingen och ingenting är perfekt just nu, och samtidigt är allting Perfekt just för att det inte är det. Allt är som det ska vara och jag är så jävla glad att Perfektionisten-Veronica är död. Det kanske låter lite konstigt men det känns faktiskt så nu, och det är bra. Tack Anette, tack Baccus och tack mig själv, det här är mitt liv. Ändå är det en bra bit kvar till det.
That's it .

NOLLNING

Idag hade vi den omtalande Nollningen nere vid Stallet. Det var lagtävlingar med Irländskjulafton, äpple i vattenhink, mjöl med socker, staffet med hinder och pressäning med sopa med ägg i hand, dribbla tennisboll med "glasögon" (gjorda av toa-rullar) m.m Det var inte värre än jag trodde iaf. Men vi ettor hade lagd upp en liten hämd på kuppen. Hhaha smarta Emma råkade dock försäga sig eller rättare sagt en tre råkade höra om vår plan mitt under lekarna så då drog vi igång med det. Inne i stallet hade vi förberett hundbajspåsar... men chokladpudding i som vi kastade på dom "elaka" treorna. Haha det var rätt kul för det blev krig med bajspåsarna, mjöl och vattenbalonger. Kul medans det varade men sedan blev det förståss städning *suck*. Men det hör väl till.

För övrigt är det ganska skit. Jag har tappat min mobil på bussen så jag är mobil lös. Men det värsta är att Bacccus är sjuk. Igår var han väldigt kletig i öronen och vi trodde det var fukteksem, så jag åkte in till Veterinären. Han är irriterad på andra ställen på huden med och de har tagit ett prov. När det är något sånt här så behandlar man alltid förrst mot Parasiter innan man kan utesluta det. Så nu behandlas han för Rävskabb :S På Tisdag får jag provsvar och hoppas innerligt att det inte är nå jävla rävskabb. Just nu hålls Baccus isolerad i lägenheten och det känns som om alla tycker att han är en pest smittad råtta. Värst av allt så berättade en lärare det helt öppet inför alla hundsportare om min sjukahund och verklligen pekade ut mig. Hon kunde ju ändå vänta tills jag verkligen vet om det är det. Och hon ska prata så jäkla mycket om att man inte ska kränka folk och att man kanske inte vet om det, just det. Det var ialla fall inte kul. Det är klart att man måste varna alla andra men det är ju inte säkert att han har det :( Nu har jag i alla fall städat hans box så att den är Klinisk-ren och tvättat filtar och så.

Ikväll åt jag och johanna med linnea, trevligt och nu ska vi kolla på Flash Dance med Sandra och Marie.
puss

ps. antagligen så kommer jag vara tvungen att skaffa nytt mobil.nr ;s. ds.

TISDAG- ONSDAG

Tisdag: Såg jag att äventyrsgruppen skulle ut och bergsklättra så då satte jag igång med att försäka värva några/någon som skulle hänga på. Hos Ellen Hagström gav det napp ;) Så efter den estetiskaverksamheten kilade vi iväg för att sätta på oss ombyte och Fritidsledaren Rasmus som redan skjuttsat iväg ett gäng kom och hämtade oss vid Ghettot. Vi stannade vid en skogsstig och jag bha 'Är vi framme, jag ser inget berg?' Haha, jodå det fanns där inne i skogen ett berg med en ganska brant vägg. Så fick vi på oss sådanna där suuper snygga selen. Jag har bilder men knäppa jag glömde sladden at home. Men iaf så fick vi klättra och det var både roligare och svårare än vad jag trott. Kul gäng och bra instruktör fanns på plats. Idag har iaf jag sjukt ont i armar och ben, träningsvärk.

Sen när jag kom hem då, så tog jag en dusch och sedan satt jag lite vid datorn. Då kom Johanna hem från hennes Basketträning och vi gick över till killarna mittemot oss här i Förorten och kollade på film. Vi var ganska många där bla hund ettor och vilt treor. Ingen nämd, ingen glömd. Vi satt packade som inlagda sillar i soffan och sängen, haha varmt och mysigt. Allt som allt så blev det tre filmer; Spirit, En komedi som jag inte minns namnet på och så I'm Legend. Efter halva I'm a legend började det bli väldigt svårt att hålla uppe mina tunga ögonlock och jag slumrade till vid Hanniz axel. Jag vaknade av  "Vronqis!!! Gå hem med dig." "Mhh jag är på väg" Så kilade jag hem till mig.

Onsdag: Var man ju skapligt pigg efter gårdagens kväll och inte nog med det så skulle vi iväg till Skutberget i Karlstad för att ha något på Idrotten med 2:orna som kallades FMS ElevProfil, kondition och styrka och sådannt. Det var sjukt jobbigt och jag var helt trött och slut innan jag ens börjat. Men mina prestationer höll ändå. Jag sprang 2km på 10.6 Sekunder, Stod i 90 grader i benen i 5 minuter och 7 sekunder, Lyfte 5kg vikter en gång med varje arm rakt upp 59 ggr. mm Så jag är nöjd och hoppas att jag kan förbättre mig nästa år, för det här kommer vi alltså att få göra varje år.

Nu är kl 18:08 och jag har sovit sedan kl 15:15 och det var jätte skönt. Halsen är ännu inte bättre och alla är typ förkylda men ikväll blir det Sing Star igen :) Jag får se om jag pallar med Lydnadsgruppen idag, det är ju Idol också :D

Träningsvärk och mörbulltad i hela kroppen, det känns att jag lever iaf. Puss


KVÄLL MED FLICKORNA

Ikväll bjöd jag och Johanna in flickor från klassen, på gitar hero och Sing Star -spel kväll :D Vi har alltid kul tillsammans. Annars idag i skolan hade vi ämnena; Hund, Engelska (där vi gjorde sista delen av diagnosen lyssna som gick piss dåligt) och Datakunskap. Under dagen fick vi även reda på att på fredag ska vi ettor bli Nollade utav treorna, Hmm det ska ju bli skapligt kul. Men vi får väl offra oss för att vi också ska få lika kul när det väl är vår tur att nolla ettorna ;)

På eftermiddagen hade jag Coach-samtal med min coach Linda och jag pratade med henne i en timme och är jätteglad att jag har just henne. Sedan lagade jag och Hanniz Stuvade makaroner och köttbullar, men nu är det godis som gäller
Ahw älska godis <3

Haha nu har man typ ingen röst kvar, men ska ändå fortsätta att sjunga nu...

POLISHUNDS SM

Idag bar det alltså iväg till Skutberget, Karlstad för att titta på Polishunds SM. Vi fixade skjutts av fritidsvärdarna. Det var jätte kalt och regnade så vi åkte hem mycket tidigare än planerat. Men kul var det att kolla ändå. Hemma igen softade jag lite. Justja, snälla Johanna Löfgren passade baccus under dagen. När Johanna och hennes syster kom gick jag ut en skön promenix med Baccus. Vi gick längs klarälven, som är jätte fin. Sedan sov jag i nån timme, mkt skönt. Kollade lite på tv. Vid kl 6 så gick vi och handlade, lagade mat taco. Åh vad gott det var. Nu håller Hanniz på att installera GitarHero och playstation and SingStar fett kul ska det bli :D

Rock För Mock


























Rock för mock, Finnåker

13:45

Trött och sliten, är jag nu hemma i Kolsva efter en underbar kväll på festival med mina älsklingar Lisa och Josefine. Vi var på festivalen Rock för Mock i Finnåker som annornas av Svenska Kyrkan. Det var snor kalt och ruggigt under kvällen. Men blev lite varmare när det blev lite mera fart senare på kvällen. Det var många olika band som spelade. Och folk sjöng kareoke, och jag och lisa stod och diggade dem. Klockan gick sakta frammåt och äntligen vid tolv drog discot igång som vi väntat på :). Sjukt trött blev man, och jag är jävligt glad att jag inte har blivit förkyld efter den kalla natten i tältet. Som vanligt så gick luften i min madrass ur, men jag sov faktiskt hela natten ändå, är man trött så kan man sova, hähä! Fan vad kul det är att stå framme vid scenen när det är drag, men också glad att man inte har tinnituss nu, skulle inte förvåna mig ;p

Förra helgen var jag och firade min kära gudmor som fyllde 30år den 1 September. Så vi hade 30års fest i Östergötland, på gården Norrängen, älskar det stället! Så de hade dukat snyggt på logen gjort i ordning baren osv. Stina visste inte om något och vi hämtade henne i en gammaldags jätte häftig bil i Söderköping, åkte till ett berg och drack en mycket god röd champange. Sedan bar det iväg till festen. Och fest, betyder självklart en massa god mat också. På kvällen blev det jätte goda kräftor men jag vet inte om jag är allergisk för det började kli på armarna när jag åt *suck* det som är så gott.
Jag har i alla fall jätte kul med Jenny och Bill och de andra i baren hela kvällen. Hoppas hon fick en lyckad fest med.

Nu ska jag käka lite lunch och sedan ska jag åka tillbaka till kära Forshaga igen. Det blev en snabb visit home. Men jag vill hänga med hundgänget och kolla på Polishunds SM imorgon i Karlstad som ska bli jätte spännande.

Puss, V

- - - - - - - - - - - - - - -
18:44
Jag fick lite bråttom till tåget, så han inte att publicera inlägget. Nu är jag i alla fall i Forshaga och Johanna och hennes storasyster Matilda (som är på besök) har lagat god middag.

btw. Så har jag läst ut en underbart bra bok av Paulo Cohelo, han skriver som en gud.

Livet just nu

 Som som sommaren, och där var den sommaren som bort blåst.

Just nu sitter jag i min lägenhet i Johannas rum vid hennes dator (har dock ännu inte skaffat egen) i Forshaga. Skolan är jättebra på alla vis och kompisarna ännu bättre. Baccus verkar trvias bra han med.
För tillfället jobbar jag mest på att lägga ifrån mig en massa skit som jag bär på och har inom mig sedan långt tillbaka. Livet är som bäst då man bara känner att något ska hända för att det verkligen ska det. Som när jag träffade den fantastiska person som numera är min ängel här på jorden. Hon betyder jätte mycket för mig nu, för att jag ska klara det här. Sen så har jag ju baccus när vid min sida med.

Det är jätte kul här, vi hittar på en massa saker tillsammans. Som badar, går ut och går har filmkväll och annat skoj. Någon dag här gick vi upp i skogen för att spåra, hähä det var mest vi människor som fick spåra. Nej men först kom två st bortsprungna Cavalierer som vi sedan hittade ägare till. Sedan kom han tillbaka och hade då en bortsprungen valp på vifft. Den letade vi efter länge utan resultat. Stackarn' Vi vet ännu inte hur det gick :p

Igår blev det Idol 2008 hemma hos Siri och det blir det ikväll igen. Nu ska jag laga mat och sedan ut med vovven.

Ciao /v

Ungdoms-SM I GÖTEBORG 1-3 Augusti



Lisa H och Lisa A samt hundar vid Spårvagnscentralen i Göteborg C

Den 1 Augusti bar det äntligen iväg till U-SM i Gbg. Jag träffade lisa, lisa och kenneth 06:30 på Köpings Station för att hoppa på tåget ner till Götet. Tågresan var bekväm och smidig, vi hade mycket roligt då vi spelade kotten, kens, tecknet whatever kalla vad du vill... kort spelade vi i alla fall. Och det var ju skönt att ha en egen "Kuppe" som Kenneth kallade det, kupé annars :) Någon macka käkades på tåget och vid tio var vi framme. Vi letade på spårvagn 4:a och tog oss till Mölndal det gick bra och när vi kom dit så åt vi lite käk på en pizzeria. Vi hade trott att vi kanske skulle kunna få skjuss utav de andra från Köpings Hundungdom fram till själva tävlingsplatsen. Men självklart var det strul med allas mobil täckning så vi fick lov att ta oss dit på egenhand. Vi började med att fråga varena människa som vi mötte om de visste vart denna klubb låg hepp, hepp men inte kunde man bli arg på så goa göteborgare men vart fan var denna klubb?
Nåväl så hade vi en karta till klubben med oss och det fanns några områden inärheten där klubben skulle ligga som busschaförer kände igen så vi fick beskrivningar att åka buss så nära som det gick. Efter någon timme eller mer så hade vi väl typ åkte 20st bussar fram och tillbaka där i Mölndal eftersom varje chaffis sa hela tiden att vi skulle åt anda hållet x) Jag gick fram till en färdtjänstbuss vid en kiosk och frågade om han visste var denna klubb låg... och det visste han! :D fast han trodde att jag var från Dalarna :p man skäms ju! >< Nåväl så hade han en kund, en tant med rullator om inte de så hade han erbjudit sig att skjuttsa oss dit :-) Men tanten var jätte snäll och tyckte att det var självklart att vi skulle iväg till u-sm så vi fick gratis skjutts till tävlingsplatsen i en färdtjänstbuss haha. I alla fall så gav vi honom åttio spänn i drix som tack. Det var ett hysteriskt men rätt roligt (nu i efterhand) äventyr vi var med om!!!

Helt utslagna var vi, men ändå framme tackolov så hade vi missat invigningen men vi fick ändå en påse med invigningspresenter som de andra också hade fått. Det var varmt och kvaft och det var dags att slå upp tälten.




¨

OBS! Det här inlägget har tydligen glömts bor, där för lägger jag upp det nu precis som det är...


Datakunskap

Haha sitter här på datakunskapen, tihi så kul ;p hoppas denna kurs fortsätter så här ;>

Snart ska jag köpa en dator så jag kan uppdatera lite om mitt liv i Forshaga :D

Ha det bra, puss <3

RSS 2.0