christian the lion



In 1969, two friends, Ace Berg and John Rendall, purchased and adopted a lion. At the time, Christian was a 35only pound cub. He had been born in a zoo. The friends raised Christian in their London home. All three became great friends!

Within a year, Christian grew too big, Rendall and Berg realized they couldn't keep him much longer. The two decided to release Chritian back ino the wild. Christian was realeased into a conservation system Africa.

In 1974, Rendall and Berg decided to visit Christian one last time despite a friend telling them that it was too dangerous because Christian might not even remember them.

The two friends flew to Kenya, anyway. When they finally arrived at the reservation, Christian showed up for a heartwrentching reunion! He even brought his mate to meet his friends!


Whitney Houston- I will always love you

Forshaga, we're back in town!

Underbart, Underbarare, Underbarast!

Jag och vovven vaknade upp nyss i vårat rum i lägenheten här i Forshaga. Sommarlovet har verkligen gått fort men jag har längtat ihjäl mig efter det här. Det känndes verkligen bra i hela mig när jag steg ur bilen, Baccus tittade sig omkring lite undrande och sedan vände han sig mot vår trappuppgångs port och satte igång att dra och tjuta dit åt och upp för trappan. Han gnällde/skällde hela vägen upp och vi springer in i lägenheten och det värmer om hela hjärtat. Han hade också längtat tillbaka minsann. Underbart!

Det blev en lång dag igår för mig och mammsen. Vi kom iväg vid tolv tiden på dagen med nästan fullpackad bil. Stannade till i "Penning-bridge" (örebro;) för att käka mat, det blev SubWay *gott*. Vidare bra det förbi Karlskoga och mot Karlstad, Bervik. Runt tre kom vi framm till IKEA. Hähä, där yrade jag och mamma om kring i 3h >< så kanm det gå! Men, men.. trött som jag vet inte vad, så var maten kvar. Mamma fick vila i bilen (eftersom hon skulle köra hela vägen hem sen) medan jag köpte mat på Ica Maxi för 1200kr.

"Det är bra när kylskåpet är tomt - för då kan man fylla på de!" :D

I've been missing you all guys like hell.

Under kvällen hanns det med att hälsa på lite folk. Bla. sett Ellens nya lägenhet och träffat Josefine och Erika på ghettot, hähä älskade 93:or så grymt kul att ha er här<3

Veronica på IKEA, Bergvik

IKEA, Bervik 1 år sen.



Augusti-nyheterna

Kära du, snart drar veron.blogg.se igång igen efter semester-uppehållet ;)

När jag går där med mina raska steg genom min lilla byhåla, frötränger jag kännslan av att jag fryser om mina bara ben i shortsen med tankarna om att sommaren börjar ta slut. Den svalnar mer och mer, men jag hoppas att man kan lita lite på nyhetsgubbarna när dem säger att det ska bli varmt imogon, yay!

Denna dag vaknade jag upp med älsklingarna josefine och madeleine vid min sida. Upp och äta frukost för att sedan ta sig ned till busshållplatsen. När Mad hade tagit hennes buss och det var dags för mig och josefine att åka vår buss, hade jag självklart kollat fel på busstabellen och glömt att det var helg. Vi skulle in till köping om vi så skulle bli tvungna att lifta. Haha det är klart vi gjorde de ;) Längs vägen börjar vi att gå och göra "lift tecken" och efter en stund stannar en tant och farbror och plockade upps oss. Fett stolta vi är, för att vi har liftat till Köping nu :D och bara för att mina mamma skulle vara värre så hade hon liftat från Stockholm till Malmö i min ålder, suck. Men det blir väl nästa sträcka eller vad säger du Josefine? ;)

Väl inne så träffade vi Lisa Häggkvist och vi käkade. Snyft, kommer inte ses förän i september nu och Madeleine ännu längre tid.. :(<3




Josfeine Westling <3 Veronica Wihman

Have a nice day,
kisses!




RSS 2.0