SOMMARLÖV

Sommarlovet är i full fart och jag älskar det! Jag har inte haft så mycket tid att skriva här för har inte vart hemma så mycket och det kan vara skönt att komma bort från datorn ibland. Det har i alla fall hänt sjukt mycket sen sist jag skev då lisorna var i spannien och den veckan är förbi. Ungdomslägret i Skultuna gick underbart bra och mycket bättre en förväntat. Jag har lärt mig så himla mycket av att vara instruktör jag läger ledare. För det första så har jag lärt mig mycket mer om hundarna eftersom jag aldrig vart instruktör förr och det är så skillnad att se uti från och se vad som blir rätt och fel och när belöningen skulle ha kommit osv. Men inte bara hundar jag lärde mig också väldigt mycket om människo relationer eftersom vi levde i en vecka så tätt in på varandra. Det blev många som blev ledssna och trötta. Men det har vart fantastiskt och jag saknar alla underbara deltagare och deras hundar. Jag hoppas verkligen att vi ska kunna arrangera ett till läger nästa år och det var jätte kul att det var så många som frågade och hoppades att vi ska ha fler läger. Vi har i alla fall mycket erfarenheter nu som vi kan ha stor nytta inför nästa.
Kort sagt, lägret blev helt klart lyckat och minne för livet!

Efter lägret blev det några sovdagar hemma, åtminstonne 2 dagar sedan bar det iväg på agility tävling, kvälls tävling i Fagersta. Där tog jag min andra pinne i Hopp klass 2 mycket nöjd med jag vill inte komma för fort upp i klass 3. Helgen där på åkte jag och lisa på två dagars tävling till Åtvidaberg, Kanonsabotören och där gick jag med fel fel nästan varje lopp. Men Lisa är så jäkla bäst och flyttar upp sig i klass 3 och första loppet där går nollad och tar hem en tredje plats. Grattis till världens bästa Lisa och Zilla, nu kan ju alla klass 3 ekipage akta sig för sin konkurrans. Efter kanonsabotören blev det några slapp dagar hemma. i mitten på veckan åkte min familj iväg till sommarstugan i Långvind som ligger i helsingland. Men jag stannade hemma eftersom vi skulle vara i Lisas sommarstuga under helgen för att umgås och fira lisas födelsedag. Hennes sommarstuga är helt underbar och det är jätte härligt att vara där, särskilt med världens bästa vänner så har man ju grymt tur och så där flummigt hel härligt. Vi spelade mest kort och snackade. Och sen så åkte vi ju ring efter motorbåt och det har jag verkligen längtat efter så många som pratat om det :-) Det var jätte kul och jag hade kramp i magen efteråt för jag hade skrattat så mycket när det guppade.

Nu har vi kommit hem från stugan och pantade jag så glömmer jag bort att det är söndag så ingen buss går hem till kolsva. Och imorgon åker vi på fledagaras agility tävling i Karlstad över en vecka. Så jag får ta en buss tidigt imorgon bitti för att åka hem och packa. Värmlandsveckan, som vi kallar det, har jag sett fram emot jätte mycket och är mycket pepp men nu vill jag bara sova.

Btw, så har jag kommit in på Forshaga Hundsportsgymnasium och den 9 agusti ska jag på informations möte där!
kul kul :) mycket annat kul händer fram över, men jag ska fame mig lära mig att leva i nuet!!!

Puss på er <3

RSS 2.0