återblickar


Min Praktik på Dog Planet på Östermalm med Åsa var helt okej. Dock kom vi dit med förhoppningar om att det var ett hundcenter med veterinärklinik, hundtrim, dog yoga, hundkurser och hunddagis mm. Men det var alltså bara ett hunddagis. Men det gick bra det ändå! Vi gick tre timmar på förmiddagen och en timma på eftermiddagen. Så det blev mycket promenader och vi hann rikigt långt, så man såg mycket av Stockholm. Vi gick vid Djurgårdsbrunn och Gärdet där omkring. Vi gick även runt Skansen och förbi Vargarna, tihihi. Annars så var det inte så mycket till slapp heller. Städa, sopa, putsa, smörja läderkoppel var praktikanternas uppgifter. På luncherna sov vi några minuter i en hundsoffa eller en bädd.

En dag skulle jag och Åsa 'göra stockholm' med Malin som också hade praktik på ett hunddagis i Stockholm, hon hade aldrig vart i Stockholm förut, fattaru?! Vi åkte till Gamla Stan och gick omkring lite där och myste och njöt av alla små söta butiker. Jag tog en massa kort på varenda gränd, tihih jag försökte få Åsa att erkänna att hon tyckte jag var pinsam.



Iiiiih jag hittade Choklakoppen, ett litet café som jag fikade med min kusin för några år sedan. Jätte sött. Gamla Stan är underbart mysig och vacker.

Till helgen åkte jag hem till Köping, för att gå en agility kurs med Baccus för Annica Aller i Sala. Helt klart värd kurs och instruktör. Självklart blev det massa bus utan för träningen med Lisa, Josefine och Elin Kling. Massa bra tränings tips fick vi och jag ser fram emot till att träna massa när snön försvinner!


Jenny Spets, gullunge med hennes råttor <3

Japp, under min praktik bodde jag hos den här snyggingen. Jenny. Jag kallar henne för min kusin, vi säger så, utan några komplikationer. Jätte mysigt hade vi. När jag kom hem från Dog Planet och hon från sitt jobb som florist i en Blombutik vid globen.. lagade vi massa god mat och åt snacks till många bra filmer. Jag bjöd även Jenny på Bio den sista veckan då hon hade fyllt år. Vi var ense om att se "Män som hatar Kvinnor" och det gjorde vi efter lite käk på Taco Bar ;) Filmen var genom spännande och bra och den rekomenderas strakt. Tihi det bästa var att det blev ett litet avbrott mitt i filmen och som ursäkt från SF fick alla på bion varsin gratis bio-biljett, det tackar vi för Sf.

Hem till helgen för att umgås med älsklingar i Köping, en agility tävling i Fagersta hann jag även med! Tack för kvällen flickor <3 Sedan bar det hem till Forshaga med Baccus och träffa gott folk <3

Earth Hour – släck för en ljusare framtid



Lördagen den 28 mars 2009 klockan 20.30 släcker miljontals människor
över hela världen ljuset i en manifestation för klimatet. Genom en enkel
handling – att släcka ljuset under 1 timme – kan du vara med och sända
en signal till världens makthavare att de vid FNs klimatmöte i Köpenhamn
i december ska våga fatta de beslut som krävs för en framtid på jorden.

wwf.se

RSS 2.0