EN HEL DAG MED DIG

Fredag den 12 December skulle det finnas ett lucia tåg i skolan. Självklart så hade jag anmält typ hela klassen till lucia tåget. För en månads sedan kanske, då vi började öva var vi ca 14 tjejer som övade till ett tåg. Det lät för jävligt och skulle bli jätte pinsamt. En efter en hoppade av. I veckan var vi endast fyra tappra deltagare kvar! En lucia, en tärna, en tomte och en stjärngosse. Som tur var lyckades vi få tillbaka en av våra kära tärnor och en tomte. Så nu var vi i alla fall sex st deltagare. Tidigt gick vi upp på morgonen för att gå till skolan och fixa iordning oss.


Vårat lucia tåg


Jag var lucia och läste en dikt

Det gick mycket bättre en förväntat. Vi hade tre st "sittningar" på den första så filmade Rickard, han ska få på moppo! Den andra gick bäst och den tredje garvade vi igenom hela låtarna. Men det var kul och helt klart värt det. Lite pinsamt men som om de som satt i publiken som troddde de var jätte coola, som om dom hade vågat stå där! Åsa kan le =)


På eftermiddagen bakade vi mass gott Julgodis :D
knäck, fudge och tryffel
Allting vart otroligt smaskigt, här på bild har vi tryffel som inte set så vidare
gott ut, men det var jätte smaskigt :-)

Mass mys med människor på kvällen och jag och lisa besstämde oss för att dygna, vara vakna i 24h och det lyckades vi med. Vi gick och la oss halv sju imorse. Tack Elias för sällskapet i morse ;-)
En hel dag med dig älskling Lisa, varför ska man sova bort dyrbar tid? ^^

och ja, Kevin vann :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0