ALARM! >.<

Jag gick till skolan vid lunch ungefär för att sätta mig i datasalen och skriva inlämningsarbetet om Hundens Ursprung i kursen Hundar. Jag knappade in koden och visade upp brickan. Det var mörkt i hela skolan, jag tände lamlor. Det kändes kuslig när jag gick upp för trapporna. Jag kom fram till datasalen och upptäckte att den var låst. DÅ helt plötsligt fylldes mina öron av ett högt tjuut.. larmet hade gått! Paanik! Öronen var bedövade och hjärtat satt i halsgropen. Jag kände mig verkligen som en inbrottstjuv som skulle stjäla alla skolans datorer och hade snott någons nyckelbricka och passade på en söndag då inga jobbade. Jag kastade mig ner för trapporna helt panikslagen och ut ur skol byggnaden. Med andan i halsen så satte jag mig ner på en bänk utan för. Haha jag är en hederlig inbrotts tjuv som väntar snällt på polisen för att bli arresterad, hähä nädå! ...Men ingen kom. Jag cyklade hem till Johanna och berättade om vad som hade hänt och ringde Fritidsvärdarna utan resultat. Jag åkte tillbaka till skolan än en gång för att se om någon var där, ingen var där men alarmet hade upphört. Jag åkte ner till stallet och där träffade jag en annan Johanna med sin golden som tränade och jag gick in för att sätta mig vid datorn för att skriva min uppsats.

Nu har jag pratat med en lärare, Maria som kom hit och jag är färdig med Hundens Ursprung. Och nu ska jag gå och tvätta. Men lite kul var det ju att man fick vara med om något omtumlande denna tråkiga dag.

Ha det bra gott folk! Och gå inte in i en skola om ni inte vet om det är avlarat ;-)

Kommentarer
Postat av: Madeleine

haha!! guuh vad läskigt!! men dumt att det inte kom några poliser, vad gör larmet för nytta då liksom? ;) Fast det förstås...det funkade ju till att skrämma vronqisar iaf ;P

2008-09-14 @ 22:28:57
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=madillly
Postat av: Lisa H

haha, vad roligt :D men varför var du där helt själv?:O

2008-09-15 @ 23:29:16
Postat av: Johanna & Majken

Hahaha :D Det va så kul att träffa dig, helt i chocktillstånd typ! ;) Kram

2008-09-16 @ 23:38:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0