Ungdoms-SM I GÖTEBORG 1-3 Augusti



Lisa H och Lisa A samt hundar vid Spårvagnscentralen i Göteborg C

Den 1 Augusti bar det äntligen iväg till U-SM i Gbg. Jag träffade lisa, lisa och kenneth 06:30 på Köpings Station för att hoppa på tåget ner till Götet. Tågresan var bekväm och smidig, vi hade mycket roligt då vi spelade kotten, kens, tecknet whatever kalla vad du vill... kort spelade vi i alla fall. Och det var ju skönt att ha en egen "Kuppe" som Kenneth kallade det, kupé annars :) Någon macka käkades på tåget och vid tio var vi framme. Vi letade på spårvagn 4:a och tog oss till Mölndal det gick bra och när vi kom dit så åt vi lite käk på en pizzeria. Vi hade trott att vi kanske skulle kunna få skjuss utav de andra från Köpings Hundungdom fram till själva tävlingsplatsen. Men självklart var det strul med allas mobil täckning så vi fick lov att ta oss dit på egenhand. Vi började med att fråga varena människa som vi mötte om de visste vart denna klubb låg hepp, hepp men inte kunde man bli arg på så goa göteborgare men vart fan var denna klubb?
Nåväl så hade vi en karta till klubben med oss och det fanns några områden inärheten där klubben skulle ligga som busschaförer kände igen så vi fick beskrivningar att åka buss så nära som det gick. Efter någon timme eller mer så hade vi väl typ åkte 20st bussar fram och tillbaka där i Mölndal eftersom varje chaffis sa hela tiden att vi skulle åt anda hållet x) Jag gick fram till en färdtjänstbuss vid en kiosk och frågade om han visste var denna klubb låg... och det visste han! :D fast han trodde att jag var från Dalarna :p man skäms ju! >< Nåväl så hade han en kund, en tant med rullator om inte de så hade han erbjudit sig att skjuttsa oss dit :-) Men tanten var jätte snäll och tyckte att det var självklart att vi skulle iväg till u-sm så vi fick gratis skjutts till tävlingsplatsen i en färdtjänstbuss haha. I alla fall så gav vi honom åttio spänn i drix som tack. Det var ett hysteriskt men rätt roligt (nu i efterhand) äventyr vi var med om!!!

Helt utslagna var vi, men ändå framme tackolov så hade vi missat invigningen men vi fick ändå en påse med invigningspresenter som de andra också hade fått. Det var varmt och kvaft och det var dags att slå upp tälten.




¨

OBS! Det här inlägget har tydligen glömts bor, där för lägger jag upp det nu precis som det är...


Kommentarer
Postat av: josefine

tycker att bilden på mig är ovanligt vacker :P, och jag tycker att ''äventyret'' i göteborg lät väldigt kul ;)<3

2008-09-09 @ 18:15:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0