En måndags komiska stunder

Hej måndag, helgen har varit lång och underbar. Dels så spenderades den i Örebro hemma hos Ellen och på Örebro Brukshundsklubb där det var två dagars tävling torsdag - fredag. Jag och Baccus träffade super söta männsikor från Skultuna lägret, saknat dem massor. Tack till dem för otroligt gulligt stöd och jag och Baccus slängde nerverna i ån efter ett totalt nervöst torsdags lopp och gör ett nollat fredagslopp som räckte till uppflyttnings pinne till Hopp klass 3. Jag svävade på moln den dagen (A) Min kalv kan! <3

Måndag är det i alla fall idag och det gällde Microföretaga hela dagen för oss i kursen Projekt och Företag. I går natt kom vi på den brillianta (men något sena idén) om att ansiktsmåla barn i Karlstad. En toppen idé och det var bara att tuta och köra :D Nästan helt oförberedda satte vi igång, det vi hade förberett var att skriva ut bilder på alternativa målningar. Klockan nio i Knipan samlades vi för att lämna in en affärsidé och låna pengar innan vi fick sätta igång. Sedan bar det iväg till Karlstad.


En spegel var ju ett måste att ta med :)


Vi gick till BR och frågade om vi fick sälja ansiktsmålningar utanför och det gick galant' :D Vi hade med oss lite material och vi köpte teaterfärg på Partaj.


Tihih vi fick upp en liten studio ^^


Förste nöjda kund :D


Det var otroligt kul att måla söta barnen :D


Så söt :D


Vi målade även varandra och turades om att gå runt på stan och ragga kunder :D
Vi gick precis runt och lite plus i vårt Microföretag. Tack för en grymt kul dag flickor, det här gjorde vi bra! (Y)

Kommentarer
Postat av: Mad

Va kul!!!!! :D Grattis!! <3 Saknar dig!

2009-05-27 @ 00:15:57
URL: http://madillly.blogtown.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0